Ban Cezasına Nereden veya Nasıl İtiraz Edebilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _€C€L_βAŞkAn_(M€SO) tarafından 1 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sayın modum;

Bugün sohbette yazdığım bir yazışmadan dolayı bır ay ceza almışım, lakin benim etmediğim bir kelimeden yanlışlıkla bana ceza çıkmış ne yapabilirim...

Sistem: Sohbetten banlandın. Tekrar 29.02.2020 saat 14:09 zamanında giriş yapabilirsin.

Bu konuşmada ki "**karabasan**fire nickli oyuncu benim. Hakaret ve küfür eden HESO nickli oyuncu benim amacım asla hakaret değil makara geçmekti ki bununda en fazla bır kaç saatlik cezası olmalıydı (o da suçsa tabi)

Cezamın iptali için ne yapmalıyım şimdi??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Supporta yazarak itiraz edebilirsin ama işe yarar mı tam emin değilim sen yine de şansını dene umarım açarlar :)

3. Tşk ederim. Lakin supporta nerden yazmam gerekiyor malum ilk defa ceza yiyorum :(

4. ateistkeci

ateistkeci User

Sağ üst kısımda bulunan soru işaretine bastıktan sonra Support kısmına ulaşabilirsin :)

5. Çok tşk ederim. Yazdım bakalım hayırlısı diyelim

ateistkeci bunu beğendi.
  6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

@ateistkeci nin de belirtmiş olduğu gibi haksız cezalandırma aldığınızı düşündüğünüz durumlarda Support Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
    Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

ateistkeci ve *-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
  7. Konu kilit modum tşk ederim

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konuyu talebiniz üzere kilitliyorum.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.