Ban Dalgası

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve •●MaÐøX●•DO●•«-✘. tarafından 29 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yine boş bir ban dalgası daha o kadar video kaydına alıp supporta yolladık GİŞ kurallarını en çok ihlal eden kişileri TUTUCU ve TREN kullanan kişileri kanıt ile birlikte bildirdik hesapları inceleme altına alındı dediniz hani nerde neye göre GİŞ ihlali yapanlari yasaklıyorsunuz demekki oyunculardan gelen şikayetleri umursamıyorsunuz dile kolay 9 adet video kaydı ile kanıt ile olmasına rağmen kişilere hicbirsey olmamış diyecek bisey yok

2. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam arkadaşlar,

Lütfen yeni konu açmak yerine düşüncelerinizi buradan yazınız. :)

İyi forumlar.

3. Support bizlerden kanıt istiyor video kayıtları olmasına rağmen GİŞ kurallarını gerçek anlamda ihlal eden kişiler nasıl oluyor da bir ceza alamıyor bu gis kuralları neye göre kime göre yapılıyor uygulanıyor

4. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle verilen cezaların içeriği az ve yetersiz sadece Şp silme yeterli değil hem malzeme - envanter silme olması lazım , aynı zamanda TP silme olması lazım böylece banları açılanlar hem rütbeden düşsün hemde sıralamadan , bu banlamaların bot ve illegal işaretleme kamufle görme otomatik x4-rsb atmaları kapsamadığını bunlarında dahil edilmesi gerektiğini düşünüyoruz .

Bunlarında tıpkı 8-9 yıldır olduğunu gibi yine merkeze bildirilmesini bekliyoruz ...

Bir ekleme yapayım ; Etkinlik rekoru videosu diye video paylaşıp orada bile illegal ile işaretleyip kapıyı yapıp bunuda kanıtı ile y.tube paylaşacak kadar çekinmiyor korkmuyor ve hatta utanmıyorlar , tabiki bu video ile gerekli yerlere şikayet edildi ama bunun farkında olmayanlara farkındalık olması için buradan yazıyorum , bu kadar yıldır düzeltilmemiş bir sorun için gözleri kapamak yok saymak doğru bir ticari ahlak etik bir davranış değil .

Son düzenlenen: 29 Ocak 2024
  5. Mesele verilen cezalar değil oyunculardan bu tarz konular olduğunda bir kanıt istiyorlar video kaydından daha iyi bir kanıt olacağını sanmıyorum göz göre göre tren tutucu kullanıyorlar en büyük ihlali yapıyorlar ama hiçbir şekilde ceza almıyorlar neye göre yasaklama yapılıyor bu ban dalgalarının karambole yapıldığına inanmaya başladım artık yani kime denk gelirse gibisinden

6. smoonrise

smoonrise User

Yazdığım gibi bot ve işaretlemeye ban verilmiyor onunla ilgili bir tarama yada takip olduğunu düşünmüyorum , bunun sebebide ilk banlar zamanı forum üzerindeki konuşmalar ve bilgi paylaşımları . Bu 8 li yapışıklar için ise yine bir tarama sistemi yada takip olduğunu düşünmüyorum yani ellerinde bir veri kanıtı yok diye tahmin ediyorum bu banları elleirne geçen kanıt videolarının kesinliği anlaşılabilirliği video kalitesi gibi koşullardan sonra kanıt niteliğine alıp öyle banlıyorlar ve 3 ci parti giş aykırı kullanım banlama dalgası olarak yayınlıyorlar zaten yazıma eklediğim gibi birçok kişinin savaş etkinlik vs videolarında hiç korkmadan çekinmeden hilelerini açık yayınladıkları var bunlardan bile bot ve işaretlemeye ban geldiğini duymadım görmedim , tam anlamı ile bir temizlik için tüm illegal kullanımına kesin ve ağır cezalar gelmesi lazım geç kalındı bile 8 yıl oldu belki daha fazla ...

7. Tamam ama video kayıtları zaten ellerinde ve hesaplar incelenecek diye aoylediler dediğin gibi 8 kişi trene dizilmiş ortada dolaşıyor diğerleri tutucu açmış ortada dolaşıyor yani bunlar belli başlı dururken neden bur ceza yok onu diyorum

8. karambole ban dalgası oldugunu sanmıyorum bildigim kadarıyla sistem otomatik tarama yapıyor yapılan taramaya kim takılırsa o gidiyor veya farklı bir method kullanıyorlar ama yapılan bunca ban dalgasına ragmen degişmeyen birşey varsa ortada buda gerçekten yapılması gereken şeyin yapılmadıgının göstergesidir bizde çok video kaydı gönderdik supporta ama hiçbir gelişme sonuç çıkmadı herkese genellikle verdikleri cevap aynıdır hesap veya hesaplar incelemeye alınacak herhangi bir olasılıkta gereken yapılacaktır diye bu klasik herkese verilen bir cevap bu oyunu diger online oyunlar gibi düşünme başka oyunlarda oyuncular destek ekibine bir ihlal olması durumunda bir kayıt gönderdigi zaman gerçekten incelemeye alıp en fazla 2 gün içinde gerekeni yapıyorlar ama burası öyle degil 3 sene önce şeref bugu yapmış oyuncuları bariz şekilde bug yaptıkları belli olmasına ragmen supporta yolladık adamlar hayla oyunda ve şeref buglu şekilde duruyor :)

9. forumda ban dalgası yapıyoruz yazıyor ama gelip tr5 1bl haritasına bir baksın yetkili adminler full botçu hepsi aynı gemiler banlananda yok

10. valla o kadar haklısın ki bende anlam vermiş degilim şuan bile haritada tutucu ve tren kullanan tayfalar var adam mı kayırıyorlar seçmece mi ban atıyorlar ban dalgası geldi diye seviniyoruz oyuna bi giriyoruz degişen hiçbirşey yok ben anlamıyorum hayır bide kullanan oyuncuların neredeyse geneli hep rutbeli kişiler yani rutbeliler diye kayırıyorlar mı napıyorlar tr5 berbat durumda rezil ettiler oyunu iyicene tadı kaçtı

11. BOSSSSS

BOSSSSS User

adam 6 ayda 700 milyon rutbe kasmış hani ban dalgası bu adama işlemiyor mu mantık çercevesinde şu oyunu oynayan kime sorarsanız sorun böyle birşey mümkün degil adamın istatisliklerine baktım dostats uzerinden 7/24 aktif sadece bu ay 140 milyon rutbe puanı kasmış bırakın bu sistem tarıyor giş kurallarını felan sistem bu adamı tespit edemiyor mu açık açık oyunu ihlal ettigi belli kendi koydukları kurallara kendileri uymuyorlar oyuncular niye uysun neredeyse 1 yıldır düzenli olarak her ay ban dalgası yapıyorlar degişen birşey var mı yok kuralları ihlal eden oyuncular hayla oyunda mı oyunda o zaman tartışmaya gerek yok bu kimsenin görevini iyi yapmadıgı anlamına gelir forum konularını sürekli takip ediyorum oyuncuların isyanı ortada herkesin çıglık attıgı tek konu tren ve tutucu yukarıda arkadaşın dedigi gibi bügün ban dalgası geldi ama neye faydası oldu haritalar hayla berbat durumda programı açan girmiş oyuna

GodzillaBG bunu beğendi.
  12. smoonrise

smoonrise User

Senin yazdığın ile genel bilgi olsun diye yazayım Bot ve İllegal işaretleyici bu banlamalara dahil olmadı halende dahil değil , banlama yapılan hesaplar yapışık gezenler eğer varsa içlerinde bot işaretleyici kullananlar onlarda ban alıyor ama alma sebebleri yapışık gezmek .

Birde banlama sonrası açılan hesaplar geri sıralamadaki yerlerine geçtikleri içim sıralamam geri düştü diyenler olacaktır bu da artık bir banlama klasiği oldu , Tp cezası almadıkları için hemen hemen geri aynı sıralamalarına yerleşiyorlar bunuda farklı algılamamak lazım .

Ellerinde bir tarama sistemi olmadığı aşikar video kanıtlarınıda sadece yapışıklar için kabul ediyorlar ve hepsinide yeterli bulmuyorlar demekki ban alan sayısı az yapışık gezen sayısı fazla , diğer illegallerin bot ve işaretlemenin videosunu kanıt olarak henüz kabul etmiyorlar ben zamanında canlı yayın açanların kendi çektikleri videoları yayınları attım kocaman işaretleyici açık halde ve buna ek mause ile işaretleden yaratık kesen savaşan videolar attım ama sonuç bunlar kabul edilmiyor benim çektiğim değil savaşırken tekrar altını çizeyim yanlış anlaşılmasın kendi eli ile kendi hilesini çekmiş ve buda kanıt olmadı , bot ve illegal işaretlemeye ne banlama var nede kanıt kabulü bunlar içinde kaç sene lazım olacak bakalım bir 8 sene daha mı bekleyecez ...

SOLOTÜRK!80 bunu beğendi.
  13. böyle saçmalık olabilirmi 1bl haritasına girdim botlar banlanmıştır diye invoke hatta impulse bile kesmek çok zor çıktığı an botlar otomatik işaretliyor onlardan önce davranmak imkansız.mindfireye gittim 2 klan 7 gemi tren aynı anda sana sıkıyorlar iyiki ban dalgası var olmasa ne olacak demekki.

14. BOSSSSS

BOSSSSS User

e ozaman dedigin gibi bunları kabul etmiyorlar ise oyunda herkes bunları açıp kullansın nasıl olsa hiçbirşeyi kabul etmiyorlar böyle bir saçmalık ola bilir mi elinde bir delil var ve bunu delil yetersizligi olarak görüyorlar ondan sonra forumlarda veya resmi discort kanalında oyuncular yeter artık diye hergün yüzlerce mesaj yayınlıyor bunları görmezden geliyorlar ise boşa vakit harcamanın anlamı yok programcı oyuncular ile mutlular demekki oyun yönetimi bunu istiyor ne saçma şey senin dedigin şeyleri ilk defa burada duyuyorum ortada açık açık ihlal var ve bu görmezden geliniyor akıl işi degil

15. Tarama falan yapılmıyor, banlamalar neye göre yapılıyor bilmiyorum. Eğer tarama yapılsaydı aşağıdaki hesabın çoktaaaan kapatılması lazımdı.
    Aylardır 1-1 istasyonda belli koordinatlarda 7/24 bir sağa bir sola gidip geliyor. Ve hiç çıkış almadan bunu aylardır yapıyor. Resim yükledim belki gözükmeyebilir;
    Sunucu: gbl1(pve)
    şirket: mmo
    nick: tomatoes3921
    Id: 172754522

Ne maksatla bunu yapıyor bilmiyorum zaten rütbe falanda yok uzay pilotu rütbesi. Aylardır başka hiçbir yere gitmeden sürekli istasyonda aynı noktalara gidip geliyor. Yani bariz bot.

16. o hesaplar ile oyuncu takibi yapıyorlar bunun videosunu çekip supporta yolladım her x1 haritasında hangarda var o hesaplardan o hesapları bloke ettigin zaman senin discort üzerinnden yerini takip edemiyorlar o dedigin hesaplar ile oyunun veri tabanından veri çekiyorlar oyunun içine kadar sızmışlar oyun yönetimi hayla ayakta uyuyor adamlar discort üzerinden bunu ticarete dökmüşler aylık 6 euro gibi ücret karşılıgında seni gizliyorlar oyun içerisinde neler donuyor neler ama oyun yonetimi hayla ayakta uyuyor

17. Yok artık. Kesinlikle ilginç bir şeyden bahsediyorsun ama hiçbir şey anlamadım dostum :D ne imiş amaçları ?

18. Envanteri şundan silmiyorlar bence sonuçta para ödenerek alınmış ürünler ve bu parayla alınan ürünler silinirse yasal olarak süreç başlatılabileceğine dair BP'nin bir endişesi var veya oyuncuyu tamamen oyundan soğutur diye düşünüyorlar.

Ekipman silmek yerine envanterinde olan GG enerjileri, uridium, credits, şeref, tecrübe puanı ve arge puanları gibi kritik şeyler sıfırlanabilir. Tabii ki botla kastığı tespit edilen malzemeleride silmeli BP ama bunun takibini yapmak istemiyorlar isteseler yaparlarda neyse.

.Hakan. bunu beğendi.
  19. oben

oben User

var artık adamlar düşman klan oyuncularını bile hangi haritada olursa olsun cihaz takmış gibi anında buluyorlar veri tabanına girdiklerini bende düşünüyorumki hesap güvenliği denen bir kavram kaldığını hiç sanmıyorum.

20. smoonrise

smoonrise User

2011 yılındaki o güzel banlama gibi demek istedim yani senin yazdıkların ile aynısını ama kelime hatası yaptım sanırım , sonuç olarak haksız elde edilen tüm kaynaklar ve birbirine bağlı olan kazanımlar geliştirmeler bölünme cromium ve onunla alınan rsbler v.s vs liste uzar gider , envanter kelimesini hatalı kullanmışım :rolleyes::oops::)

@BOSSSSS Yazdıklarım kesin bir bilgi niteliği taşımıyor ama forumdaki konuşmalar yazışmalar hem ban alıp forumu sabote edenler algı peşine düşenler hemde buna tepkisini verenlerin yorumları konuşmaları ve yetkillerin yazılarından çıkan anlamlar , ben daha duymadım bottan ban aldı/aldım diyen yada işaretlemeden ban aldı/aldım diyen ayrıca yapışık gezenlerin bazıları ban alıyor bazıları halen devam ediyor ya tarama sistemi yetersiz yada bir tarama sistemi yok başka ne anlam çıkar bundan bilemedim karar bu işleri takip edenlerde .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.