Ban Dalgası

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve •●MaÐøX●•DO●•«-✘. tarafından 29 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NOELBABA

NOELBABA User

Tartışmaya gerek yok burada sadece yazmak için elinizi ve dilinizi yorarsiniz ban dalgası geliyor ama haritalar hayla tren tutucu dolu yaptıkları hersey boş bide resmi olarak gis kurallarına aykırı diye paylaşım yapıp yasaklama yaptık diyorlar hani yasaklama nerde hep yapıyorlar ama değişen hicbirsey olmuyor oyun bitmiş gerçek anlamda iflah olmaz artık

GodzillaBG bunu beğendi.
  2. VIIIII

VIIIII User

Yeni hesaplar ban yemiyor ban dalgası trenlere ve bug yapanlara uygulanıyor 2008-2019 a kadar olan hesaplar ban yiyor sadece. 5-2 de yaratık kestirip oyuna para yatırmayan botlarda ban yiyor haliyle payment ile oynayan bot kullanan oyuncularda ban yemez.

3. titans___

titans___ User

daha önce banlar başladı mı yeni çar gördüm ban yemiş ama kaç sene önce , onda da bakalım tarama yakalıyor mu diye test edildi diye tahmin ediyorum ve ben düşük hesaplardan ban yiyen video attıklarımdan oldu da olmayan da daha çok ve her bandan sonra daha çok yeni hesaplar geliyor banlardan sonra daha gür botla kasılanlar çıkıyor , kescez ve puan yapıcaz da böyle kolayı varken tutuculara ban gelmesini duyunca inlerinden çıkmıyorlar bir süre evet dert yananlara katılıyorum cezalar caydırıcı olsa bu konular da diğer servırlar da bu konudan dertli yazılar yazmaz gelip burda yazı yazmak ne oluyor cezalar da değişim oldu daha önce ban yiyen kapancak deniyor ama bakıyorum inermisin çıkarmısın sıralama 3 gün yükseliyor sonra düşüyor ha baya yükseldi de rütbe puanları etkilenmiyor şp silinmesinden dolayı tahminimce maliyetler de arttı bilmiyom eski rütbeleri yakalıyabilcekler mi tabi gemileri açılanlar için bu söz konusu .

4. Yıllardır forumlarda mesajlarını okuyorum. Kırıcı olmak için söylemiyorum ama onca zaman hiç mi okula gitmedin veya kitap okumadın ? Resmen Türkçe'nin içinden geçiyorsun. Bir de şu profil resmini değiştir ya çok kötü :D

]KARANLIKLORD[ bunu beğendi.
  5. titans___

titans___ User

çok anlamasan da olur , bu botlara sinirimden yazdıklarımı kısıtlamaya çalışıyorum forum banı aldım hani sinirlenmem oyun da ki etkinliklerde ödül alamadığım için bu bot kullananlara ettiğim laflar dan ban yedim de bari diyorum burda ban yemeyim hani çok üzülüyorum sizin bu kadar dertlenmenizi bilmem kaç kere yazdım okumadın mı kaçırmış olmalısın kanımca , ben paldır küldür giriyorum konuya tek tek sade açıklayım zorlanan ve rahatsız olan sen ve senin gibiler için diye yazıyorum ama ha bu bot kullananlar da bunlardan zevk alıyorlar tr3 de ares vardı nelerden keyif aldıklarını çokca söylerdi bu tip kişiler ama ben yazarsam ban alırım sinirlenmeyim kaç senedir oynadığım oyunda adam 400 küsürsaatlik gemi ile 200 bin vuruyor da o zaten benim gmiyi kesmeye hani bu ve bunun gibi çok şeyle karşılaşınca ben bu tür oyunculara neler diyorum bunları yazamamak bende yazım olarak anlaşalıamıyorum ve daha önce de belirttim gerçekden çok derin üzünütlerdeyim yazılarımı anlıyamayan sizlerden dolayı hani anlasanız Nobel ödülü veye trilyon dolarlarınız olacak bu fırsatı kaçırdığınız için aşırı derecede üzüntülerimi yazdım ha açıklayım yeni hesablar ban yemiyor demiş bende altına daha önce baların başladığı zamanlardan bahsediyorum o zamanlar dostats da yeni açılmış hesabların ban yediğini anlatıyorum ve o hesab da tarama da yakalanan bot programı olup olmadığını öğrenmek için yapıyorlar diye bir düşüncem olması sebebiyle ve videolar atıp ban yiyenler oldu ama olmadı diyorum sen ve bir çokkişiyi açıklamalarımı anlıyarak çok üst seviye olucaksınız da çok üzgünüm sizler için aşırı öyle çok inanamassınız sizler için üzüntülerim diye yazmıştım da sen de daha da anlamıycaksın burda yazılanlar ile benim haricim de hangi oyuncunun dediği fikir havuzundakiler uygulamaya geçmiş bende bu botla oynuyan bir oyuncu kendi oynamıyor bu salaklar elektirk faturası ödüyor kendileri oynamıyor diye düşünüyorum bunu da anlamayan yokdur heralde ha çok anlaşılır yazmıyorum zaten anlasalar ne olcak acaba kimi anlamış do yönetimi bedeva uriye adam çalıştırıyorlar ama zammı yaptılar forum adminleri modları daha candan çalışırlar bunu da anlamassınız kaldı ki ben düz konuşduğumu düşünüp forum banı yemişliğim var bakalım bu yorum durucak mı yazılarımı beğenmeyenlere yazdığım yazılar kaldırmışlar

6. NOELBABA

NOELBABA User

oyun öyle bir noktaya geldiki gerçekten lanet olsun şu tutucu ve tren saçmalıgına ne zaman son vereceksiniz ayda bir defa yasaklama yapıyorsunuz onunda hiçbir faydası etkisi olmuyor kimi banladıklarıda belli degil asıl yuasaklanması gereken oyuncular nasıl oluyorda tespit edilip yasaklanamıyor gerçekten bıkkınlık geldi artık oyunda tutucu kullanımı tren kullanımı serbest olmus ıyıce oyunun veri tabanına sızmışlar discort uzerınden oyuncuların yerlerını anlık oalrak goruyorlar ustune tutucu kullanıyorlar tren kullanıyorlar oyun yonetımı hayla ayakta uyuyor gerçekten bravo hepsinin videosunu supporta gönderdik hayla bir sonuç yok oyunla ilgilenen 1 tane yetkili kimse yok ne hale geldi oyun yazıklar olsun diyecek başka bişey yok

7. Oyun yönetiminin yapması gereken tek şey var bot indirilen sayfa belli ordan botu indirip onu tarayıcıda kullanıldığını yakalayacak işlemi geliştirmek.haftada birde kontrol edecekler botlarda değişiklik olup olmadığını böyle yapsalar bot kullanan kişi oyuna girdiği anda yakalanacak.Ama bunu yapacak kişi yok.

8. hoppa15

hoppa15 User

botlara engel olmak kolay ama 12+ yillik oyundan hala gelir saglamak zor

9. Kanka ne anlatmaya çalıştığın anlaşılmıyor. Hiçbir dilgisi ve imla kuralına uymuyorsun. Cümlelerini yarıda bırakıp üstüne hiçbir noktalama işareti kullanmadan başka bir konuya atlıyorsun. Bunu anlatmaya çalıştım :)

Dontforgetme bunu beğendi.
  10. Oyun son zamanlarında diyeceğim ama TRde 3 tane serveri var. Onlar da birleştikten sonra, son demlerine girdi deriz. Fakat şu an ne botla, ne tutucu ile ne de tren ile uğraşamazlar bence. Kendi iç sorunları ile boğuşan bir Darkorbit görüyoruz. Bir müddet forum modları kayıp idi, hop yenileri geldi. Support desen, geri dönüş yoktu.

11. Donuk labirentteki synk botçuları ban aldı mı?
    adamı hala palada bot yaparken görüyorum. bide adamın 2 hesabı ilk ikideydi sıralamada(donuk labirentte).

12. DarwinTR

DarwinTR User

Şu tr 1-5 teki CENK klanın gemileri nedne hiç banlanmıyor rütbeli gemilerin hepsi botta ve ethernele gidiyor :) adam mı kayırılıyor hayırdır ?

13. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam arkadaşlar,

Sayın @titans___ üyemiz bu şekilde kendini ifade ediyor. :p
    Ben mesajlarını dikkatlice okuyorum. Aslında güzel noktalara değiniyor bazen.
    Forumda tartışma ortamı olmadan böyle iletişim halinde olmanız çok hoş.
    Cezalandırmalar tamamen merkez ekibin elinde. Bizim elimizde olan bir şey değil. ;)

İyi forumlar. :)

14. NOELBABA

NOELBABA User

cezaları merkezi ekip veriyor da neye göre veriyor suppor ekibi bizden kanıt istiyor video kayıtları gönderiyoruz hayla bir sonuç çıkmıyor yalandan 3-5 hesap yasaklıyorlar adı giş kurallarına aykırı oluyor tamam sizlik birşey yok buna birşey demiyoruz ama oyuncuların rahatsız oldugu konuyu sizler de bizim kadar iyi biliyorsunuz türkiye sorumluluları veya bu oyunun sorumlu yetkilileri olarak bu konu üzerinde daha sık durup merkezi ekibi sıkıştıra bilirsiniz yani bu kadar insanın tek sorunu uzun zamandır belli TUTUCU-TREN-birde nasıl yaptıkları belli olmayan oyuncuları anlık olarak takip ettikleri sistemin kapatılması bu konularla ılgılı supporta defalarca kez video kaydı gönderdik ama degişen hiçbirşey olmadı akla 2 soru geliyor ya oyuncular tarafından yapılan şikayetler umursanmıyor dikkate alınmıyor şikayet eden kişilerin içi rahatlasın diye uydurma cevaplar veriliyor yada oyun yönetimi gerçekten artık oyunla ilgilenmeyi bırakmış olasada olur olmasada olur havasında takılıyor başka açıklaması olamaz yani böylesine tanınmış bir oyunun bu kadar üzücü bir durumda olması ilgisizligin göstergesidir

15. NOELBABA

NOELBABA User

bot kullanımı artık bir sorun degil şuan en büyük sorun TUTUCU ve TREN kullanımı bu oyunun bu kadar aciz durumda olmasının sebebi oyun yönetiminin ilgisizligi başka açıklaması yok bizler normal oyuncu olarak sadece burada yazmakla kendimizi yorarız hiç ciddiye alan yok zaten

16. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Ben de sizler gibi oyuncuyum ve ben de sizler gibi bu durumlardan rahatsızım.
    Hatta sizden daha çok rahatsızım. Bu konuyla ilgili geri bildirimlerinizi mutlaka ileteceğim.
    Bu konuyu merkez ekibin göreceğinden emin olabilirsiniz. ;)

Bu konu hakkında bana geri dönüş yapılırsa, sizi mutlaka haberdar edeceğim. :)

MURTYMAN bunu beğendi.
  17. Dün bi bl haritasına gireyim dedim tüm klanlar tren yapmış peş peşe 7/24 mind dönüyor..
    Son 6-7 aydır bann geliyor iyi hoş ama gelsede birşeye yaramıyor adamların şereflerini sifirlayip devam ettiriyorlar..
    Zaten doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovar misali yazılarımız nedense hep birilerine batiyor,
    Bannlanan oyuncularda şerefleri silinip gemileri açıldığında gelen intikam, ezilmişlik ve nefret duygusuyla daha fazla oyuncuları & servere ve oyunu sömürmeye devam ediyor tek amaçları var OYUNA ZARAR VERMEK..
    Yeri gelip serverlere Ddos saldırısı yapıyorlar yeri gelip bannlanıp tekrar ve tekrar yeni hesaplar açıp tekrardan tren kullanmaya devam ediyorlar...Nereye kadar??
    Yaklaşık 2019'dan beri anlatamadım derdimi ve öğretemedim kimseye hayatını oyunlara adamış hemen hemen her oyunu oynamış bitirmiş & aynı zamanda yazılımcılıkla uğraşan biri olarak 2019'dan beri söylüyorum darkorbit kadar boş bir oyuncu kitlesi daha önce hiçbir oyunda görmedim..Şimdi bunu söylüyorum diye beni oyunu kötülüyor diye bann atmayın ben oyunu seviyorum da, özellikle bir oyuncu kitlesi var ki işsiz güçsüz toplum tarafından dışlanmış, sevgi görmemiş insanlar bu insanların çoğu darkorbitte darkorbite zarar vermek için herşeyi yapıyor amaçları oyun oynamak değil tek amaçları ZARAR VERMEK..
    Bunu bann alıp hesabı açılır açılmaz tekrardan trenle terör estirenler,
    Forumda kullanıcı isimsiz 2-5 mesajlı 10larca kullanıcıdan
    Ve oyunu 2016 yılında bırakıp hala gelip oyuna nefretini kusmaya çalışan insanlardan görebilirsiniz..
    Ama söylediklerimi kimsenin algılayabileceğini sanmıyorum algılayan insanlarıda susturuyorlar..
    Daha 4 ay önce foruma blade diye bir mod aldılar, adam gelip tren hakkında kötü konuştum diye beni ve bir başka kullanıcıyı suçsuz yere bannladı üstünede 100 küsür mesajımı sildi :D*

Oyunun düzelmesini istiyorsanız öğrenmeniz gereken birşey var, oyunu oynayan değilde tek amaçları oyuna zarar vermek insanları engelleyin, çünkü bu insanların tek amacı oyuna zarar vermek verdiğiniz bannlar onları etkilemiyor..Kökten çözüm için tren & tutucu gibi kullanan insanları ip bann atıcaksınız bu kadar basit..

Aslında blade terbiyesizliğinden sonra forumu bırakma karari almıştım ama yinede arada ister istemez insanın gözü kayıyor foruma zaten pek aktif değilim :)

Bir arkadaş şöyle bir mesaj paylaşmıştı...Çok hoşuma gitmişti aylar önce onu buraya koyayim..

''Yahu kapıyı bota, kasılmayı bota, savaşı tutucuya, mindi trenle yaptırıyorlar, peki bu arkadaşlar oyunu sadece gemiyi ileri geri gitmek için mi oynuyor? :D''

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2024
  18. Şimdi böyle dersen yanlış anlaşılabilir, botu övdüğünü düşünmüyorum ama yanlış anlaşılabilir ama yinede sana katılıyorum serverin %95'i bot bot hadi bir nebze geçtim de şu tutucu ve tren olayı oyunu bitirnek üzere, darkorbit bunları şeref silip oyuna geri salmaya devam ettiği sürece de devam edecek değişen birşey olmayacak.. :)

19. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Lütfen biraz daha dikkatli olalım.
    Sinirlenmenin kimseye faydası yok.
    Eskiler eskide kaldı. ;)
    Mesajınızın bir kısmını kırptım. Lütfen daha dikkatli ol. :p

İyi forumlar. :)

20. Bu oyunu çıktığından beri oynuyoru möğretmen oldum yaş oldu 29 şu dediğimi tamamen katılıyorum ''darkorbit kadar boş bir oyuncu kitlesi daha önce hiçbir oyunda görmedim..'' çok toksiki, keko, ezik oyuncu var ve bunların çoğu tren de kullanan kişiler ayrıca yani oyun üzerinden ego kasmak kendini bir şey sanmak ne bileyim saçma sapan hareketlere girişmek çok komik ya yıllardır bir klanda oynamıyorum gemim de full elit bl görevlerim desen uzak bir hayalden öteye gidemiyor bu yüzden yani aynı anda ben nasıl keseyim 3dk içindee o akdar attendi de bilmem nesini de klana girsen görev için sıkıntı elini kaptırıyon kol bacak gidiyor sonu gelmeyen boş savaşlar gerçek hayatta bu akdark in duyulur nefret gösterilir yani adamlar seni görev yaparken ya da kasarken görmesin peşini bırakmıyor klanların da öbyle zararı oluyor. Ana bir sene oyuna girmeyeeksin unutulup gideceksin başka türlü kurtuluşu yok nick değiştirmek de işe yaramıyor. Yıllardır u oyunu oynayıp da büyüyemeyen olgunlaşamayan bomboş bir kitle var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.