Ban devam edecek mi peki ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve danxz321 tarafından 20 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. danxz321

danxz321 User

Ban devam edecek mi çok sevindim bügün haa

_Blade_, [][][]-[][][] ve zühre. bunu beğendi.
  2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Nereden baksan daha %5 mi diyelim :D sonunda ısrarlarımız gerçekleşti :)

3. kaptan ciddi misin ya :D ağlarım bak nolur devamı gelsin 3 güne ban açılıp devam ettirtmeyin kimseye

[][][]-[][][] bunu beğendi.
  4. danxz321

danxz321 User

bence 10 yıl ban yemeliydi gemiler ama 3 gün az olmuş

5. bence verilen ceza biraz hafif kalmış..sadece şeref puanı yada oyuna girmeme cezası çok caydırıcı bir ceza değil...
    diyelimki adamın şeref puanı önemli değil..sıralama ya da rütbesini önemsemiyor...şimdi şeref puanını silmenin ne gibi bir caydırıcılğı olacak ki bu oyuncuda....

bilenler bilir 2012 yada 2013 ya da 2014 te büyük bir banlama yapılmıştı..gemilerin geliştirmeleri ve argeleri sıfırlanmıştı....birde şeref punlarının yarısı alınmıştı emin değilim tam olarak..

ama yinede bayağı etkili olmuştu..kaldı ki bu tren yapanlar bayağı bir can skıcı oldular...etkinliklerde bile insanı rahat bırakmıyorlar..

en kısa zamanda ağır bir yaptırım bekliyoruz merkez ekipten...ama galiba onların amacı bu oyuncuları oyuna küstürmemek.ne de olsa ekmek kapılarını kaybetmek istemiyorlar...ama bir seçim yapmaları gerekecek...ya onlar ya biz...

-UZMAN_ADAM- ve zühre. bunu beğendi.
  6. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

tr1 sıralama 1034ten 710'a yükseldim :D Umarım banlananların arge ve geliştirmelerine de bir düzenleme getirilir.

[][][]-[][][] ve zühre. bunu beğendi.
  7. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

abovvvv, sen ne ettin darkorbit? :D Umarım tekrar sıralamaya girmez bunlar.

[][][]-[][][] bunu beğendi.
  8. Slm Kaptan. Hadi birşey demeyeceğim sana .Bunlardan sebep tarafınızdan aldığım 100 senelik bann ne olacak? Defalarca sizlerle yazıştık konuştuk. Her seferinde beni haksız buldunuz .Forum dan da chatten de bann verdiniz bana. Önce Hayaligenç sonra da sen cezalandırdınız beni. Belki ben de haddimi aştım biraz ağır konuştum ama hep ben haklıydım ama sinirlerime hakim olamadım. Neyse ki adalet geçte olsa gelir gibi oldu. Bundan sonrasına bakacağız artık .Her şeyin hayırlısı olsun. En azından rota doğruya çevrildi. Kolay gelsin.

danxz321 bunu beğendi.
  9. danxz321

danxz321 User

senin için üzüldüm dostum ama bu saat ten sonra güzel şeyler ola bilir 2 3 4 ban dalgası gele bilir bu bir uyarıydı sadece

10. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Kaptanımın dediği gibi, bu bir başlangıç. Radikal kararlar verildi ve uygulandı. Azı veya çoğu yoktur bu durumun ama devamı geleceğinin daha sert olacağının sadece ön uyarısı olarak düşünebilirsiniz.

Türkiye Takımı!

11. ___EGE___

___EGE___ User

devamını bekliyorum oyuna yeniden ilgim arttı heveslendim

12. smoonrise

smoonrise User

Elbette tebrik ediyoruz devamı içinde destekliyoruz ama bug banlamaları gibi sonradan garip cezalar ile sınırlı kalmasınıda istemiyoruz . Birde kesinlikle geri dönüş olarak raporlanması gereken birşey var sizlerde farkıdasınızdır bunun özellikle Bot Ve Yapışık 8liler ile kazınılan malzeme ve kaynakların hala bu hesaplarda durması , örnek vermek gerekirse ilk banlama sonrası elini bu işlerden çeken kişilerin hesapları dolu bir şekilde kalmış olacak hali hazırda banlı olan hesaplar açılınca illegalden uzak duranlar haksız elde ettikleri ile devam etme hakkı kazanmış olacak temize geçmiş olacaklar bunuda gözden kaçırmamak lazım , ilk dalga cezalar geçti artık hepimiz iyi biliyoruz yönetim bunu düzeltmez ama bir sonrası ban dalgasında hepimizi şaşırtıp kalıcı hesap banlaması yani tamamen silmeyeceler ise hesapları kesinlikle ama kesinlikle malzeme - kaynak - arge - geliştirme silme cezalarıda eklenmesi lazım lütfen bunu israr ile dile getirin yoksa bug cezaları gibi olur sonu , ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkürler bu banlamaları görebilmek için çok uzun zaman bekledik artık keyfini sürmenin zamanı herkes hayırlı olsun hepimizin emeklerine sağlık ...

-UZMAN_ADAM- ve danxz321 bunu beğendi.
  13. danxz321

danxz321 User

aynen katılıyorum inşallah gelir

14. Modum lütfen geri bildirimlerimizi merkez ekibe iletin:
    adalet uygulanmaya devam ederse paymentı çok daha sık kullanıcam VİP siz gezmiyeceğim.
    bi çok oyuncunun da oyuna geri döneceğini düşünüyorum
    EDİT: vip altın paketi çektim bile

Son düzenlenen: 21 Mart 2023
  15. DAYI2*

DAYI2* User

gayet güzel bir iş yaptınız'da ancak hesaplar incelenmeden atılan banlar var 2015 dn beri hiç bir şkild illegal yollara başvurmadım ama bende gemiye girmiyorum.. ha şunu yaptım suç ise trenlere kase attım başka kasılma şansı yok zaten...
    yinede iyi iş bende arada kaynamış biyirim beklerim.

16. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Kesinlikle, şuan kar gibi gözükebilir ama daha güzelleri olacak. Tek istediğimiz gördüğünüz ve yakaladığınız tüm trenleri şikayet ediniz. :) Bu konu üzerinde duruyoruz.

Türkiye Takımı!

17. smoonrise

smoonrise User

Kalp kalbe karşı derler gibi oldu , şimdi etkinlik haritasından çıktım ve sanki 1 yada 2 adet yapışık 8liler vardı ama etkinlik haritası olmasından kaynaklı hem kanıtın doğruluğunu ispat ve kesin emin olma konusunda şüphelerimden dolayı bir kanıt almadım ama ilerleyen süreçte 10 kez patlasam bile denk geldiklerim bildiricem support ' a .

Bir konuda yine sizden yardım alayım ; kanıt olarak tam gerekli olanlar nelerdir resim - video - kullanıcı adı ( Nick ) veya bunların kombinasyonu nick + resim veya nickler + resim veya nickler + kısa video gibi , lazım olanları tam belirtirseniz ben dahil birçok kullanıcı elini taşın altına uzatıp yardım için bunları yapacaktır .

Bu arada konuları okuyan yazan bundan önce foruma küsen oyuna küsen tüm arkadaşlar şimdi legal oyuncuların yanında duran yönetimin arkasında durma zamanı sorumluluk zamanı gördükleriniz şikayet etmeyi ihmal etmeyin , birisi etmiştir demeyin , forumda etkileşime katılın yorum yapın destek olun yönetime ve özellikle bu süreci sulandırmak isteyenlerin yazdıklarına açtıkları konulara forum kuralları dışında tavır göstermeyelim hem TR ekibini zor durumda bırakmayalım hem de bu emek hırsızlarını kaos oluşturmasına izin vermeyelim

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  18. Bende verilen kararı destekliyorum hilesiz hurdasız bir oyun olmalı hile hurda yapana af yok bu saaten sonra.

19. YANCAR06

YANCAR06 User

banların süresi nedir acaba 1 haftamı 2 haftamı 3 gün mü 1 ay mı hiçbir bilgi yok bunun bilgisini verseniz çok iyi olur

20. danxz321

danxz321 User

3 gün

Sayfayı Paylaş