Ban devam edecek mi peki ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve danxz321 tarafından 20 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. geçte olsa adalet geldi demiş bir arkadaşımız...bir söz vardır ''geç gelen adalet, adalet değildir'' diye...yine söylüyorum üç günlük gemi kapatma ve şeref puanı silmek caydırıcı bir yaptırım değilidir...en az 10 gün oyundan men ve gemi materyallerine de müdahale edilmeli bence....

uyarı olarak yapılan bir banlama kullananlara gözdağı vermek istiyorsunuz anlıyoruz da..şimdiye kadar hep bizim canımız yandı..trenciler yüzünden etkinliklerde birşey kazanamadık gemilerimiz defalarca patlatıldı..aylarca bl haritalarına giremez olduk..

keşke biraz daha sert bir tavırla yaklaşarak canlarını yakacak şekilde bir uyarı cezası verseydiniz..

yinede güzel şeylerin olacağı umuduyla sabırla bekleyeceğiz galiba..inşallah devamı gelir..

2. evet evet geldi, 190. sıralara gelmiştim, 230. sıralara geri geldik. Çok güzel olmuş Darkorbit , eline sağlık...

Dur bir de özlü söz ekleyeyim: " Bir yanlış yapacaksan, onu doğru yap bari! "

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR ve Tata bunu beğendi.
  3. Son-KraL

Son-KraL User

Uzay Pilotu *** tarafından yok edildin.
    bu arkadaşın banı açılıp açılmaz devam etmeye başladı nerde adalet bu mu yani cidden 3 gün dinlen sonra devam et hileye haksızlık bu haksızlık derhal bu şahısa müdahale edilmeli.. Aynı şekilde devam ediyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Mart 2023
  4. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Lütfen diğer oyunculara forum üzerinden bu şekilde ithamlarda bulunmayın, kanıtınız var ise lütfen supporta iletin.

İyi forumlar.

5. Sıralamada 600 lerdeydim bide ne göreyim 800 olmuşum

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Demek ki süreli banlar açılmaya başlamış :) :D Açılanlar kullanır kullanmaz veya ilerde bunlar süresiz kapanır kapatılmaz o kadarını bilemiyorum. :) :D

Ama bu şekilde yaparak çözüm bulacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. :D

7. Adamlar açıklamasını yaptı 3 günlük uyarı banı attık devam ederlerse daha ağır yaptırımlar uygulayacağız diye, ki oyuncu kitlesinin %99 unun illegal kullandığını düşünürsek haklılar da, 3 gün sonra doğal olarak hesapları açıldı ve sıralama tekrar değişti, niye şaşırıyor ve şikayet ediyorsunuz ki?

TR|SUBUTAY ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  8. titans___

titans___ User

hani gerçek hayatta da öyle caydırıcı cezalar gelmeli insanlar hep kaçak göçek işin kolayını arıyor ha bizim memleket kısa yoldan işini halletmeyi sevenlerin yeri hani bu oyun da mı düzelme olcak kaç sene geçti bir tek kısa süreli ödleri patladı ban yiyenlerin daha kullanırlar mı bilmem eskiden ts e lerde bugün tarama var çıkmayın denirdi ben kullanmazdım nedeni basit ben evde yokken işdeyken bota atmamın mantığı yok girdi mi de ben oynamıycaksam botu neden kullanıyım vse olsun başka şeyler olsun yani bu oyunu ne için oynar insanlar bilgisayarda bir program oynuyor sen film izler gibi hani öküzün trene bakdığı gibi bakıcaksın desem ağır mı olur öyle seyrediceğim bir şeyle neden uğraşcam .

9. RESPECT

RESPECT User

hala çoğu kişi ban yemedi, bu iş böyle yapılacaksa yine yapılan işlem adaletsiz oluyor

10. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Söylediğimiz gibi denk geldiklerinizi support tarafına bildiriniz. Video, görüntü, nick gibi bilgiler yeterlidir. Bunun dışında çoğu kullanıcıya 3 günlük ban atıldı ama tekrar etmeleri durumunda tekrar ban atılacağını duyurduk.

Türkiye Takımı!

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  11. Tauly__

Tauly__ User

Oyun mu oynayım milletin hile yapıp yapmadığını mı kaydedeyim :D Ben oyuncuyum bu benim görevim değil.Sizin göreviniz...Saygılar !

-UZMAN_ADAM-, ateistkeci ve RESPECT bunu beğendi.
  12. RESPECT

RESPECT User

hahaha daha doğru bir cümle olamazdı. Çıkarsınız haritaya admin gemilerinizle 3. parti yazılım kullanan herkesi banlarsınız, madem radikal kararlar aldı oyun.

ateistkeci ve Tauly__ bunu beğendi.
  13. smoonrise

smoonrise User

Bu ilk banlamanın bir uyarı niteliğinde olduğunu ve illegale devam edenlere beklenmedik derece cezalar geleceğini ima ediyor yönetim yada buna benzer bir anlamda açıklama yapıyor fakat sadece Şp puanı silince ve geri açılınca sıralaması giden legal oyuncular sanki yönetim üstüne düşeni yapamamış gibi hissediyorlar ( ben ne sıralama nede rütbe peşinde değilim ama olanlar ve illegal yüzünden rütbe sıralama kaybedenler için çok önemli ) şimdi her seferine bu yüzden Tp cezasıda verilsin envanter malzeme geliştirme arge silinsin yazdım , Tp cezası verilmiş olsaydı en azından %50 hatta %75 olarak geri açıldıktan sonrası yaşanan güven problemi ve hüsran oluşmayacaktı lütfen sizlerde bu konuda ısrarcı olun merkeze raporlarınızda , belki kendilerine ait bir plan bir takvim var ama bu halde ilerlemesi adaleti sağlamıyor güven sarsıyor aksine ...

Bug banlamalarının adaletsiziği ve hatalı işlemleri halen devam ederken illegalin banlamalarınıda buna eklemesinler tek beklenti doğru olanı yapsınlar adaleti sağlasınlar artık .

14. Yönetim eğer siz kanıtları gönderin biz gerekeni yaparız diyip kefil oluyorsa oyuncular olarak bizim de sorumluluk alıp gerektiği yerde kanıt göstermek için videoya kaydetmemiz lazım, her şeyi yönetimden beklemek doğru değil bence.

15. Adinim ben 46 yaşında ve engelliyim 13 yıldır bu oyunu oynuyorum ve günde en az 9 saat oyun oynuyorum hilecilerin krallarını hergün görüyorum her haritada ayrı hile kullanan var madem siz ilgilenemiyosunuz bana link atın size hilecilerin hepsinin adını yollayayım siz bildirin malum biz bildirince hiç bir şey olmuyor 5-2 de bir oyuncu tam 3 gündür kasılıyor aralıksız bilmem anlatabildimmi

16. RESPECT

RESPECT User

4-5 yıldır hile ve bugun en kralları yapıldı kanıtıyla gösterdiğimiz günler oldu, bu kanıtıyla gösterdiğimiz kişiler için supporttan bize gelen cevap ''banlamaları merkez ekip yapıyor, biz sadece iletiyoruz'' oldu biz yıllarca uğraştık şimdi sıra adminlerde çıkarlar haritaya tespit edilmesi gereken gemileri tespit ederler. Ayrıca çoğu serverda hala ebg bugunda yüz milyarlarca şerefi olan gemiler duruyor. Trenin kralını yapan çoğu gemi 5 günlük ban dalgasından kurtuldu umarım önümüzde ki 1-2 hafta içinde o gemilere de gereği yapılır.

***_CRATOS_*** ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  17. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Kimse ban dalgasından kurtulmadı. İlk adımda ceza alanlar ve kullanıp ceza almayanlar hepsi kayıtlanıyor. Dalga dalga aşaması gelmektedir. :)

Mesela bir örnek vereyim, bir oyuncu geçen yıllarda gemi satın almış ve önceki sahibi tren ve bot kullanmış. Gemisi banlandı ben kullanmadım diye ortalığı ayağa kaldırdı. Haksız ban arada kaynadım gibi gibi işlerle..

Baktığımızda iki ihlali gördük.

-Hesap satışı
    -Tren ve bot kullanımı

Bu konuda mağduriyet yoktur. Eğer ceza aldıysanız mutlaka ama mutlaka o hesapta birşeyler olmuştur.

Gelelim diğer konuya, ceza almayan ama kullanan oyuncular var olabilir denk geliniyor olabilir. Hesapları kayıt altında bir sabah uyandığınızda onlarda gitmiş olacaktır. :)

Türkiye Takımı!

18. RESPECT

RESPECT User

umarım adminim öyle olur merakla bekliyor olacağım.

19. joetly

joetly User

şeref puanları silinmemişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum. banlanmalar öncesinden bile daha fazla arttı bir üsst rütbe.

-UZMAN_ADAM- ve titans___ bunu beğendi.
  20. neye şaşırdığımızı söyleyelim de öğren. Banların süreli olduğunu biliyorduk yani banlar elbette açılacak idi. Ancak, 20 Marttan yönetimin yapmış olduğu dört maddelik duyuruda şöyle bir şey var.

" Yasakladığımız tüm oyuncular sıralamadan çıkarılacak ve şeref puanları 0 olarak ayarlanacaktır."

İşte buna şaşırıyoruz...

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş