Ban devam edecek mi peki ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve danxz321 tarafından 20 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar herşeye eyw. diyelim tamam ama bir karar alındı ise bunun arktık hızlıca ve herkes için adaletli bir şekilde uygulanması gerekmezmi. Hala bağlayıp mind stroke dönenler var gönderiyoruz 2 günde dönüyorlar oda incelenecek falan adam 1 ay döndükten sonra banlanmayacakta.Buradada paylaşayım arkadaşlar bakın trene devam eden oyunculara.

2. Banlandıkları süre boyunca sıralamadan çıkarıldılar mı? Evet, şeref puanları sıfırlandı mı? Evet. Sizde okuduğunuzu anlama problemi var bence.

3. Okuduğumuzu anlıyoruz çok şükür. Sonuçta tekrar iade edilecekse, şereflerin sıfırlanmasının herhangi bir anlamı yok.

Şimdi bankada 1.000 tl'niz var. Banka, yaptığınız bir illegal harekete istinaden, paranızı sıfırlıyor. 3 gün sonra ise, 1.000 tlnizi geri veriyor. Demekki o 1.000 tl'nin sıfırlanmasını HİÇ BİR ANLAMI YOK!

Yani banlanma süresince sıralamadan çıkarıldıklarını ANLADIK!
    Banlama süresince şereflerinin sıfırlandıklarını da ANLADIK!

Şeref puanları ve sıralamadakileri yerleri tekrar iade edilecekse de yukarıdaki fiillerin yapılmasının anlamsız olduğunu sen ANLADIN MI?

Bunu demeye çalışıyoruz. Banlandıkları süre zarfında isterse eksi zibilyon şeref yesinler, bir anlamı var mı?

4. Şereflerinin tekrar iade edildiğini nerden çıkardın peki? Sıralama sadece şeref puanıyla olmuyor, diğer etmenler sayesinde tekrar sıralamaya girdi açılan hesaplar. Şeref sıralamasına baksaydın banı açılan hesapların hiçbirini ilk 100 de göremezdin mesela.

-TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  5. joetly

joetly User

şereflerin iade edilip edilmediğini bilemem ancak banlanma olmasından 1 gün önce şimdiki rütbemin 1 üst rütbesine gün aşırı aşağı yukarı geziyordum. bir gün üst rütbe bir gün alt rütbe tarzı. banlanma olduğunda neredeyse 2 rütbe atlamaya yakınlaştım. ama şimdi banlanma öncesinden de beter durumdayım. ya şeref bug ı yapıyorlar ya da şeref puanları iade edildi. aksi söz konusu olamaz çünkü o kadar puan kasmaları imkansıza yakın 2-3 günde.

6. RESPECT

RESPECT User

Şeref puanları silinse bile tpler yüksek olduğu için acemi binbaşı ve acemi albay arası çok fazla oyuncu doldu. O yüzden arttı dediğin rütbeler bu rütbelerse oyuncu çokluğundan sebep artmıştır.

joetly bunu beğendi.
  7. joetly

joetly User

TP için bir şey diyemem doğrudur ancak ban dalgasından hemen öncesi ile bandan geri dönüşteki artış çok fazla. dediğim gibi ban dalgası öncesi en azından istenen puan belliydi ve kimi zamanlar geçiyordum, kimi zamanlar rütbe düşüyordu ama oynaklık bu kadar değildi. ban oldu ve ben neredeyse 2 rütbe atladım. ban kaldırıldı ama en azından ban öncesine geri dönelim dedik. nafile. birden daha öncesinden de 1 rütbe düşecektim neredeyse.

yani o ban dalgası yaşadığımız dönemi atlayalım. hiç banlanmamışlar gibi varsayalım diyeceğim (şeref silinmedi gibi düşünelim) normal zamandan bile fazlasıyla bir artış oldu. sanki ödül verdiler 3 gün banlamıştık banınızı kaldırdık buyrun size 50-100m şeref puanı gibi.

umarım anlatabilmişimdir. ve umarım buna bir çözüm gelir.

ben çok rütbe kovalayan biri değilim ama ben neredeyse full elit olduğum bir dönemde bile (hatta 1 sene öncesi mimesis etkinliğinde) bot kullandığı çok açık olan bir yeni gemi vardı. çok net hatırlıyorum onu çünkü onun sıktığı npclere bende yandan 3-5 sıkıp başkasına sıkıyordum maksat daha fazla kutu toplayabilmek. neyse o arkadaş şuan benden 3-4 rütbe yukarıda ve maalesef hala program kullanıyor.

botlardan ben umudumu kestim. isteyen kullansın. sadece tren ve şu bahsettiğim şeref vs buglar can sıkıcı oluyor çoğu zaman.

edit : can sıkıntısı için akşamları yaklaşık 1 saat girdiğim oyundan bile soğumaya başladım. lego oyunları indirdim ve çooook eski bir rpg oyunu olan sacred underworld (bitirememiştim içimde ukte kalmıştı) indirdim geçtiğimiz 3-4 ün içerisinde. yavaş yavaş onları oynuyorum hatta.

lego lotr tavsiye ederim hatta.

8. Evet, şimdi baktım. Hakkını teslim edelim, insana bu yakışır. Haklıymışsın.
    Kırdıysam kusura kalma ama 190lardan 330lara düşünce insan deli oluyor :(

Ancak, ben ara ara bu kişilerin şeref puanlarını takip edeceğim. Neme lazım :) :) :)

9. Önemli değil ya :D, şerefleri sıfırlandığı halde sıralamadan çok az düşmeleri benim de sinirimi bozdu.

-TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  10. bu arada, oyundaki nikimin fotosunu taşıyorsun. 15 yıldır aynı nickteyim :D

Sayfayı Paylaş