Ban hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 21 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Forumda bot ve bug banları için birşeyler yazdım adminin teki 2 günlük ban vermiş.
    Bot ve bug yapanlar banlansın adalet istiyoruz ama ne yazık ki sesimizi bastırmaya çalışıyorlar.
    Adminler biz adaletli oynayan kişileri neden banlıyorsunuz. Supporta msj atıp şikayette bulundum herkes yaptığı hatanın cezasını çekecek.
    Bot ve buglar ne zaman ban alacak net bir tarihi var mı?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Forum kurallarına uymadığınız sürece fikriniz ne olursa olsun ceza almanız normaldir. Forum kurallarına uyduğunuz sürece hiç kimse size durduk yere ban vermemektedir. Sorunuzla alakalı olarak net bir tarih bulunmamaktadır. İncelemeler devam etmektedir. En kısa sürede gerekli yasaklamalar yapılacaktır.

İyi forumlar.

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

N/A bugu kapatırsanız sevinirim. Adam 1 saatte 1 milyon uridium yaptı. Bu gidişle hiç kimse uridium çekmez :)

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Yönlendirme gibi anlaşılabileceği için mesajınızı düzenledim. Sorun raporlanmıştır ve en kısa sürede düzeltilecektir.

İyi forumlar.

5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

O bugu yapan kişinin rütbesi de tümgeneral ama kullanıcı adı yazmıyor gizlemiş artık Do ekibi sıralamadaki kişileri mi koruyor o yüzden mi ban gelmiyor. Şuan oyuna girip hayatta oynamam ban cezası gelene kadar oyunu açıp oynamam elimi sürmem. Ban istiyoruz.

6. çırpınışın boşuna güzel kardeşim hiçbir sonuç alamazsın oyunu oynamama kararın en güzeli başkada bir yere varamazsın zaten bak kapanan diğer konunun son mesajı fm son noktayı koymuş demişki-
    Ayrıca bunu da eklemek isterim.
    12.2 Mahkeme yeri Almanya, Hamburg’dur.​
    Yani işin özü şikayet etmekle serbestsiniz. Lakin GİŞ kurallarını tekrardan okumanızı tavsiye ediyorum, çünkü yapacağınız emekler boşa gitmesini kimse istemez.
    aslında o emekler boşa gitmesini istemez değil hiçbirşey yapamazsın demek işte bunlar bu gücü buradan alıyorlar yani bu oyunu oynayan sen ben ahmet mehmet tüm herkes giş ve iş kurallarını okudum kabul ettim demeden oyuna erişemeyen tüm kullanıcılar evet fm nin ima ettiği açık söylemediği o kısım maalesefki doğru h.çbir şey yapamazsın çünkü taa en baştan okuduk ve kabul ettik.

7. benzales

benzales User

Valla bir banlama olsa albaydan tümgenerale yükselicem. Tr takımı kendince açıklama yapıyor ancak yönetimin şuana kadar yapmış olduğunu hiç bir açıklama yok.

8. Viraaa

Viraaa User

bu buglari muglari kullananlar banlanana kadar bende oyuna girmeme karari aldim.yeter artik...insanlarin haklari bu kadar gasp edilemez.madem ortada bi rekabet var.o rekabet adil sekilde ve adaletli olmali.bunuda yapmasi gerekenler yoneticiler.eger gercekten hakkaniyetli insanlarsa bu adaleti saglarlar...her aksam 10 gibi foruma girip cikiyorum.mujdeli haber gorurum belki diye.bekleyecegiz...bakalim bu oyunu hakkiyla oynayanlarmi yoksa emek hirsizlarimi daha degerli gorucez.

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Haksız ban aldığınızı iddia edip sonrasında böyle bir mesajla asılsız ithamlarda bulunmanızı gerçekten anlamlandıramadım. Daha önce de pek çok kez asılsız ithamlarda bulunmanız nedeniyle ceza almışsınız. O nedenle bu konu hakkındaki son uyarı olacak size, benzer asılsız ithamları tekrarlamanız durumunda ceza alabilirsiniz. Lütfen bu davranışı tekrarlamaktan vazgeçiniz.

Sormuş olduğunuz soruların cevaplarını forum içerisinde daha önce defalarca verdik. Durumla ilgili bir güncelleme olduğunda forum üzerinden duyurusu gerçekleştirilir. Forumu takipte kalınız.

Verilmiş olunan geçmiş cevapları çarpıtmanızın ne size ne de bir başkasına faydası yoktur. Lütfen bu tip davranışları tekrarlamayın.
    Resmi bir duyuru olması takdirinde forum üzerinden paylaşımı gerçekleştirilir. Sizler gibi bizler de bekliyoruz.
    Umuyorum ki güzel haberleri alacağız. İlgili resmi duyuru iletildiğinde büyük bir zevkle paylaşımını gerçekleştireceğiz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.