Ban hk.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Allergichen tarafından 12 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilk banda perma diye bir şey yok o hesabın dostatsı ile oynanmış belliki diğerine gelince AYNI SEBEPTEN 2 ban yersen kapatılır ilk attığın muhtemelen geçen sene sezon pass bugundan yemiş diğer banı da 3.parti uygulamadan. tekrar 3.parti uygulama kullanıp ban yersen o da kapanır.

2. TNG

TNG User

O sitede yer alan verileri oyundan çekilen veriler ancak üzerinde oynama yapılabiliyor, bu site oyun için hile, bug vs paylaşımı yapan bir forum sitesinin yan sitesi ne kadar güvenebilirsin ki :)

3. Hesap yıllardır ilk binde, başka banı olsa dostatsta görünür ayrıca Sezon Pass bugu da olsa viking orcus veya diğer diroit tasarımları olurdu ama onlar da yok. Ban hakkında hiçbir bilgi de verilmiyor.
    Support konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmıyor, hesabı geri almayı bıraktım, ne işler döndüğünü anlamaya çalışıyorum. Site de yıllardır kullanılan bir site, verilerle oynandığını hiç görmedim.

4. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Teknik destek dışında konuyla ilgili forumda size hiç kimse yardımcı olamaz. Teknik desteğe başvurunuz.

Konu kapatılmıştır.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.