ban mı yedim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve newcode tarafından 13 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. newcode

newcode User

arkadaşlar 50 arge bi hesabım var böyle hesaba dünyanın parasını harcıyorum 6 ay premeiurum falan dün gece oyuna girebiliyordum mindfire behamotta kasıldık grupla ama şimdi giremiyorum şifremi yazdığımda şifreniz yalnışda demiyor başka bir hesaptan hesabımın profiline bakmayı denediğimde üzgünüz bu profil artık kullanılamaz yazıyor gerçekten söylüyorum ne bot kullanıyorum nede pushing yaptım neden ban yedim yada ne oldu hesabıma yardım edin

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Hesabınızın neden yasaklandığını supportla iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. newcode

newcode User

supporta ticket attım fakat ban sebeplerini sayabilirmisiniz ne yapmış olabilirim onu merak ediyorum kanser olacam ya son sorum sınırsız yasaklanmış olma ihtimali varmı yoksa 1 2 hafta falanmı.?**??????????

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aşamalı olarak ceza süreleri artar ve en sonda hesap sınırsız kapanır. 1. aşamaa 2 hafta kapatılma ve belli cezalar, 2. aşamada 30 gün kapatlma ve daha ağır cezalar, 3. aşamada sınırsız kapatılma cezası verilir.

Hangi nedenden ve ne kadar ceza aldığınızı en kesin support ekibi söyleyebilir, lütfen onlardan gelecek cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar.

5. xxkubixx

xxkubixx User

büyük olasılıkla birisini sürekli kestin ve pushingden ban yedin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.