Ban Sistemi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...Berdar... tarafından 10 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler daha önce de aynı neden ceza aldığını bildiğim biri bu günde gördümki puşing yapıyor gizlice izledim ve supporta şikayet te bulundum size bir şey sorucaktım bu hesap 2.ye banladığında nasıl bir ceza alıcak yanlış hatırlamıyorsam bir kaç yıl önce sistem değişmiş ti sanırım farklı cezalar uygulanıyordu 3 olana kadar bunun hakkında bir bilginiz var mı şimdiden teşekkürler.

2. 30 gün alacak 3.de de sınırsız

...Berdar... bunu beğendi.
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Pushing cezalarıyla alakalı olarak detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

...Berdar... bunu beğendi.
  4. Cevabınız için teşekkürler peki şeref yada tp eksilmesi olucakmı ? umarım olur

cevabınız için teşekkürler konu kilitlenebilir

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Forumda flood yapmak yasaktır, mesajlarınızı birleştirdim. Rica ederim, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.