ban süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AsfaR_16 tarafından 3 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AsfaR_16

AsfaR_16 User

26.11.2015 tarihinde saat 17.30.34 de hesabım 7 gün süreyle kapatıldı. Sürenin dolmasına ragmen hesabım su saate kadar acılmadı. Supportla ıletısıme gectım fakat sonuc gostermek yerınde bana bır lınk gonderip bize sorunu burdan yazın deniliyor ve cevap verilmiyor. Ne yapabilirim?
    --------------------------------------------
    44 dakikadır cevap bekliyorum ama sorun değil en azından support gibi sorumdan alakasız cevaplar vermiyorsunuz henüz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Aralık 2015
  2. Merhaba ,

Açılacağı saat'in üzerine 1 saat daha eklemeniz gerekiyor. Sistem saati Türkiye saatine göre 1 saat geride oluyor. Yani 20:50'de açılacak gözüküyorsa 21:50'de açılacaktır.

İyi forumlar.

3. AsfaR_16

AsfaR_16 User

18.30.34 de açılması gerekıyor o zaman su an saat kaç?

4. Merhaba ,

Gerekli bilgilerinizle ( Server ve ID ) durumu anlaşılır olarak yazıp support'la iletişim kurabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. AsfaR_16

AsfaR_16 User

ah şu support bir de işini düzgün yapıp şu ticketleri ışık hızında kapatmasa da cevap yazabilsek. Nasıl bir müşteri hizmetleridir anlayamadım. 3 ay agent olarak çalıştım böyle umursamamazlık yapmadım

6. Merhaba ,

Support'a mesaj yolladığınızda ilk olarak otomatik mesaj gelir. Bu gelen mail'de Ticket yani bilet numarası olur ayrıca mesajın ulaştığını gösterir. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.