Ban yermi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 10 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba iyi akşamlar serverimizde bir botçu var sürekli 1-7 de NPC kesiyordu bugün 12 level bir çarla 46 kere kesmişim ve dahada kesmeyi düşünüyorum hatta 8 tane irisinide patlattık şimdi sorum şu 12 level çarımla 100 lerce kessem bu kişi puşhingten ban alır mı ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aynı oyuncuları defalarca keserseniz , Pushing ' den ban alma ihtimaliniz yüksektir

İyi Forumlar

3. 12 level ezik bir çarla 100 lerce kez kesicem oda ban yicek değil mi ? :D

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Dediğim gibi aynı oyuncuları defalarca keserseniz , Pushingden ceza alma olasılığınız yüksektir.

Ayrıca İmzanızdaki Resimler Kurallar gereği , Maksimum 500 * 200 Ebatında olabilir.

Lütfen imzanızı düzenleyiniz

İyi Forumlar

5. imzayı halletim modum fakat demek istediğimi anlamadınız galiba yani tabiki kestiğim çar ban yicek fakar kesilen çarda (botçu) da ban yicek mi ?

6. Ona acımıyorsan kendine acı bari helal olsun banlanmayın bence yazık emeklere o haksız ise zaten banlanacak kendini harcama bence değmez video çekip suporta yollamak daha mantıklı keseceksende başka çar aç öyle kes

7. Dostum ben zatenkendi çarımla yapmıyorum bunu 12 level bir çar yaptım o çarla kesiyorum arkadaşlarla beraber yaklasık 4 5 video yaptık supporta attığımız mesajların haddi hesabı yok adam yine günde takır takır 25 k rp kasıyor belliki support adminler süs diye duruyor iş başa düştü yani :)

8. Tmm o zaman çünkü böyle oyunculara kızıp kendini banlatmamak lazım aynısı bizdede var kendi hallerine bırakıyoruz sonra birgün ansızın yok oluyorlar :))

9. bu adam servere yuva yaptı dostum ya 3 aydır ban almıyor o değil ben okadar rütbemde durabilmek için vakit harcıyorum adalet değil yani :)

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kestiğiniz oyuncu ban yemez.

Siz Pushingden dolayı ceza alırsınız.

Ama oyuncu keserken video çekin. Sürekli doğup , kutu toplamaya devam ettiğine dair ve sizin sürekli kestiğinize dair.

Sonra istediğiniz kadar kesin , Pushing ' den ban alırsanızda , Videoyu Support ' a kanıt diye yollayıp , Banın kaldırılmasını arz edin ;)

Böylece oyuncunun bot kullandığına dair , inceleme de başlatılmasını sağlarsınız ;)

İyi Forumlar

11. ben de şu pvp dekilere yapıcam bunu da adamlar patlayınca kendi tamir ediyolar, keşke sadece mouse programı değil de tamamen otomatik bi program kullansalar, öldükçe gelseler de hepsinin irisleri güm etsem

12. Modum dediğiniz çok hoş geliyor kulağa ama nedense ben supporta güvenemiyorum :) benim çar ban yer olan bana olur gibi :) dediğim gibi 4 5 kere videoya çektik hatta bi kısmı hala youtube kanalımızda fakat supportun bize verdiği yanıt video çekmenize gerek yok zaten taramalarda yakalananlar ban alıyor oluyor :)

bknz

nail1454 bunu beğendi.
  13. Ben 1 saat önce tüm droitleriin patlattım yazık şimdi ihaleden fullemeye çalışıyor :D

14. ihaleden fuller fullemesine de, geliştirmesi koyar be :D

15. apislerde az kalsın gidiodu şansa adam çarına girip baktı herhalde :D neyse bugünün yarınıda var ;)

16. Merhaba ,

Arkadaşlar pushing sistemi kesen ve kesilene de ceza uygulayabilir fakat bu her zaman olmuyor. Forumda bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

17. konu güzel macera dolu sonuçlanana kadar açık kalması lazım bence :)) Güzel bir mücadele örneği inş kazanılır

Son düzenlenen: 11 Kasım 2015
    nail1454 bunu beğendi.
  18. Ins su botculari bi banlasalar zaten oyun biraz ohnanir hale helicekte benim 2 yilda yaptigim gemiyi adamlar botla 2 ayda yapiyorlar resmen emek hirsizligi yeminle

19. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.