Ban yiyorum diye sızlanmayın!

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve sejamorentv tarafından 20 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tren botu kullanıp bir de utanmadan ban yedim bu nasıl yönetim diye ağlamayın
    Bigpoint dik dur eğilme arkandayız tren botu kullanan ayrıca tutucu kullananları banlayın.
    Bu oyuna sıfırdan dönecek binlerce insan vardır sadece kararınızdan vazgeçmeyin!
    Bizi bu illetten kurtarın zevkle oyun oynayalım. Chatte yine sohbet dönsün.

2. ağzına sağlık krall

3. smoonrise

smoonrise User

Doğru bakış açısı bu ve olması gerekende bu ;
    Yönetimi manipüle edip algı oluşturup burada aldığı cezayı düzelteceğini düşünenlere karşı tavır bu olması lazım , yönetim kendinden emin olsun kararlarının arkasında dursun bizlerde onlara sahip çıkar destekleriz .
    Kendi açtığım konuda yazdığım gibi zamanında 10.000 euro veriyordu ödül olarak bu illegalden geçinen tayfa yokken şimdi bunların harcaması 10.000 euronun yarısı etmez , legal oyunculardan kazancı ve itibarı çok daha fazla olacaktır tıpkı 2011 - 12 yılındaki banlamalardan sonrası gibi çok keyifli olacak oyun .

4. Benim tek bir endişem var , umarım bu banlamalar kusursuz bir şekilde yapılıyordur . 3.parti yazılım kullananların cezalandırılması çok iyi oldu , ama umarım kurunun yanında yaşın da yanması gibi bir durum olmaz . Hakkaniyetli tek bir oyuncu bile kim vurduya gitmemeli , ona çok dikkat etmeleri lazım .

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Gelen banlama merkez tarafından özenle taranarak gelmiştir. Tutucu, Bot ve tren kullanıp sonrasında ban yemiş arkadaşların kullanıcıları bellidir ve dediğiniz gibi provokasyon amaçlı forumda konu açarak algı değiştirmeye çalışıyorlar.

Eğer 1 gemide bağlasan, 8 gemide bağlasan tren trendir. Burada verilen radikal ve sert bir karardır. Zaman içerisinde bu ban dalgaları daha da artacak ve gözden kaçtı bu banlanmadı dediğiniz kullanıcılara da sıra gelecektir. :)

Ben neden banlandım diye soruyorsanız öncelikle şu sorulara cevap vermeniz gerekiyor:

-Gemiyi yasadışı olarak satın mı aldınız?
    -Daha önceki zamanlarda tren veya bot kullandınız m?
    -Bir gemi dahi olsa tren yaptınız mı?

Türkiye Takımı!

6. ___EGE___

___EGE___ User

sonunda adalet biraz uzaktan göründü:))
    geçte olsa elinize sağlık...

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  7. hile yapanları banlayın tebrikler umarım kalıcı ban yerlerde kurtuluruz oyunu bir sürü zarara uğrattılar.

8. yahu yalan konuşmayın itinayla tarandı falan filan aylardır tren banı atın oynayamıyoruz diye kaç defa yazdık sizde işin içindesiniz.dalga geçer gibi cevaplar yazdınız şimdi adalet duygunuzmu kabardı.DARKORBİT ŞU TUTUCUYLA VE HATTADA BOTLARLA ORTAKLIĞI YOKSA BEN HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORUM DEMEKKİ.Oyunun tadı kaçtı adamlar tren yapıyor bireysel oyun oynayamadık o kadar her yerden yazdık ne oldu umursamadınız.O kadar adalletliyseniz şu silahları bugla fulleyenleride banlayın diyelimki siz hakkını veriyorsunuz safi hikaye adminler mod larla iş bitirip her türlü bug yapıyorlar sonrada hikaye .sizin yüzünüzden işinizi yapmamanız yüzünden oyunu bıraktık.

tryhardD bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş