BAN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ORHAN tarafından 21 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ORHAN

**ORHAN User

ben hesabımın kullanmadıgım bır serverına iriş yapayım dedim ve hesabın kalıcı olarak ban yemiştr diye bir yazı geldi ekrana
    Hesabımın kullanmadığım serverından nasıl kalıcı olarak bot cezası verilir??
    giriş yapmadığım global avrupa serverından nasıl bot cezası verılebilyor bana şunu olayı açıklayacak bir yönetici yok mu??
    ayrıca burada forumda su kadar hesaba bot kullandığı için ban verdik diye konu açıyorsunuz bu şekilde kullanılmayan hesaplara ban verip milletin gözünü mü boyuyorsunuz
    işe bak hesabın girmediğim serverından bot kullandın süresiz ban yedin yazıyor bi bakalım şuna dedim servera yıkladım global servera hesaba sokmuyor beni
    ne zaman ban yemiş o hesap bu hesap bana bir açklayın şunu ne zaman bot kullanmıışm bende öğreneyim
    **ORHAN
    global avrupa 4 server

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu ile detaylı bilgi almak için lütfen Support ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.

3. **ORHAN

**ORHAN User

bana bı yerden cevp yazın chatten hesaplarımı banlşamayın tekrar acıp tekrar gırerım support cevap verse buraya yazmazdıjm
    kullanılmayan server nasıl ban yer 4 harıtalarındakı gemılerı banlayın gıdın ne hakla kullanmadıgım serverdan kalıcı ban verıp bot kullandıgın ıcınkalıcı ban yedın yazabılrsınız ve hesaba gırsı yaptırmazsınız?*

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bizle Forumdan sorumluyuz oyuna müdahale etmeye veya gemilere ban verme gibi bir yetkimiz yok.Supporttan gelecek cevabı sabırla beklemenizi tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

5. **ORHAN

**ORHAN User

naıl ban yerım kullanmadıgım global avrupa 4 serverından bana sunu bı acıklayın burada mılletımı kandırıyorsunuz su kadar hesap ban yedı dıye
    kullanılmayan serverları banlayıp su kadar hesap ban yedı dıye mılletımı kandırıyuonuz
    zaten bot kullannalra ban versenız 4 harıtasında gemı olmazdı
    support cevap versın o zmaan
    veya chatten buradan veya support maıle cevapversın bu hesab ın global avrupa 4 serverı nasıl ban yedı bot kullandıgı ıcın

6. uzun süredir girgirilmeyen hesaplar sistem tarafından otomatik olarak yasaklanır eğer hesap id numarası biliyorsanız supporta yazın açarlar hesabı eğer bot vs den dolayı kapanmadıysa dediğiniz gibi uzun süre girilmemeye bağlı olarak pasiflikten kapandıysa açarlar. Eğer id bilmiyorsan nick ve sunucu ile yaz belki bulabilirler hesabını

7. areswww

areswww User

uzun sutre gırılmeyen degıl acık acık bot kullndın hesabı suresız kapandı yazıoyor hesabın gırılmeyen srverında bana sunu acıklayı chatten veya buradan veya maıle support cevap yazsın

8. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Arkadaşlar Forumdan kimse sizin oyun banınızı açamaz .Onun için FM Modumun yazdığı gibi Lütfen Supporta yazın.

Iy Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.