BAN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yasin.29 tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yasin.29

yasin.29 User

Arkadaşlar hesabıma erişemiyorum eror login diyor bot falan kullandın diyorsanız ben hiç bir bota koymadım maus botuna bile koymadım ama bu gece girdiğimde login eror diyip devamlı giriş sayfasını yeniliyor acaba noldu supporta yazdım cevap bekliyorum onlar ne oldugunu söylerler mi ?

2. Merhaba ,

Eğer bir kaç defa nick yada şifreyi hatalı yazıp giriş denemesi yaptıysanız bir süre bloke olmuştur. Süre konusunda net bilgim yok ama 30 dk kadar bekleyip tekrar deneyebilirsiniz. Eğer olmazsa gün içinde tekrar deneyebilir yine giriş yapamazsanız başka bir hesap üzerinden support'a durumu anlaşılır olarak yazarak sıkıntı yaşadığınız hesabın bilgileri ( server + ID ) ile bildiriniz.

İyi forumlar.

3. yasin.29

yasin.29 User

Teşekkürler adminim ya zoruma giden banlanması değil pazar günü 180 tl verip cerrah aldım öğrenci adamım o biraz zoruma gitti hiç bişey kullanmadım çar 3 aylık bugun ust uste 4 havoc çıkardm dedim Allah Allah o yüzden mi banlnadı anlamadım gitti aklıma türlü türlü şeyler geliyor yazdım supporta anlaşılır bir bicimde cevap bekliyorum bakalım adminim tekrardan teşekkür ederim

4. Banlanmamışsın dır oyun Hatası bizde de oluyor..Aynı gece bizimklandan 3 kişi sizin aldığınız hatayı aldı ..3 saat sonra düzeldi ..başka tarayıcılardan deneyin

5. yasin.29

yasin.29 User

sen tr5 keş klanındaki usta mısın ? Ya bakalım kardeşim inşallah dediin gibi olmuştur

6. Darkorbit oynuyoruz kardeş normal bu tür şeyler.
    Ben pet isminden bile ban aldığımı bilirim :D

7. yasin.29

yasin.29 User

korkuyorum :D

8. Merhaba ,

İllegal bir şeyler kullanmadıysanız sorun olmayacaktır. Dediğim gibi bir süre bekleyip deneyiniz.

İyi forumlar.

9. yasin.29

yasin.29 User

hayır kullanmadım inşllah yarın tekrar bakıcam. konu kilitlene bilir adminim

10. Merhaba ,

İnşallah bir daha girmeyi denediğinizde sorun düzelmiş olur. Eğer yine aynı durum devam ederse başka bir hesap üzerinden support'la iletişim kurunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.