ban

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve malkoç34 tarafından 10 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. malkoç34

malkoç34 User

oyunda ban olayi var diye bir cok arkadasimiz oyuna geldiler 2,3 ts de takildik oyunda nasil bir band olayi oldu hala cozemedik siralamada tutucu bot kulanan oyuncular hala duruyordu

bence band olayi vip indirim gibi seyler uri gibi seylere bakilarak atiliyor suan bl haritasinda normal gemi yok .DD

cok calisiyorsunuz ekip bence band attik diye duyuru yapmayin
    oyunu kapatin gitsin oyunu kim yonetiyor o da beli degil gerci oyunun icine ettiniz bu bir gercek

2. oben

oben User

banda alıyorlar sonra izliyip halledecekler tasalanma sen.

3. Allah Allah öyle mi yapıyorlarmış ? Ne hikmetse en güçlü klanların tutucuları, otomatik x4 rsb'sinin kayda alındığını hiç görmedim. TR5'te iki kişiyi banladılar birisi benim hesap ve hiç hile kullanmadım ilk banda perma attılar. Diğer arkadaş 2 ban almasına rağmen hesabı şu an açık. Nasıl oluyor bu iş ? Hiç mi işkillenmiyorsun da sürekli birilerini savunuyorsun ?

4. oben

oben User

iyide ben senden alıntı yapmamışımki senin derdin benle değil acını git başka türlü yaşa neden beni birilerini savunmakla itham ediyorsunki.acın gözünü kör etmiş sen yazılanları bi oku bak başka ne cevap verilebilirki ban yazmayıp band yazan birine.git ağlama duvarına ağla benle uğraşma.