BAN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _ismet_35_ tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _ismet_35_

_ismet_35_ User

Ben chate ban yedim haksız yedimi düşünüyodum foruma yazdım sonra Oyuna geldim Başla bastım Yeniden bağlan dedi sorun var diye çıktım 10 dk sonra geldimde oyuna giremedim yan çarıma girdim yani bu çar baktım arkadaş listesinde Bu kulanıcı malesef bulunamadı dedi gözukmuyo banmı yedim diye Chate admine sordum dediki 7 gün yemişim sabah 7 de kalktım 12 ye kadar oynadım bişey yoktu şimdi foruma yazdım diye ban yiyosam hiç oyunu bırakalım biz bi daha foruma yazmıcam durduk yere 7 günümüz gitti

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Neden ban aldığınızı bilemiyorum foruma yazdığınız için ban yediğinizi düşünmüyorum kimse bu tür sorunları yazarak forumdan ban almamıştır oyun hesabınızdaki ban ile forumun bir alakasının olmadığını düşünüyorum.

3. Yan.Çar)

Yan.Çar) User

_ismet_35_ benim Nefes modum şimdi şöyle bi durum var ben neden ban aldım bu banı haketcek naptım biri ilglense çok iyi olucak supporta yazıyom Asıl kendi gemime giremedim için yan çar açıp ordan yazdım Admin diyoki bana o hani yan çar diye açtım gemi varya onun Kulanıcı id filan yazmış şimdi ne alaka sonra tekrar yazdım bu seferde Az öncede bu konu hakında biley açtınız ordan yazın Bileti kapatıyorum dedi kapatmış 3-4 kere konu açtım bakalım bu sefer fotoraf ta atım nolucak açılsın valla 1 günüm boşa gitti ya haksızlık

ha daha demin Chate Admin geldi ona sordum Nikimi istedi verdim dediki 7 gün ban yemişin dogrumu emin degilim nikten bakabilirmi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Haziran 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyuna ilk girerken kullanıcı nicinizden bakılabilir id numarası olmadığı zamanlarda bakılabiliyor diye biliyorum o yüzden niciniz istenmiş olabilir şimdi haklısınız neden ban yediğinizi öğrenmek istiyorsunuz ama bizim forum üzerinden bu tür konulara bakma şansımız maalesef yok supportun vereceği cevap esas olandır umarım bir açıklama yapılır.
    Siz kullanıcı adınız ne ise onu yazarak bakılmasını isteyiniz

5. Yan.Çar)

Yan.Çar) User

Nefes adminim saolun ben oyundaki adımı veriyodum bide kullanıcı adımı yazım o zmn

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kullanıcı adınızı vermeniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum sizde saolun kusura bakmayın bu tür konularda maalesef yetkimiz yok sadece yönlendirmelerde bulunabiliyoruz umarım bir hata sonucudur ve çarınız açılır kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.