BAN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Batmanlı(72) tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CM BENİM Batmanlı(72) DİYE BİR TANE HESABIM SİSTEMATİK YANLIŞTAN DOLAYI YAKLAŞIK BEŞ YILDIR BAN YEMİŞ BU BANI NE ZAMANA KADAR KALDIRMIYACAKSINIZ HESABIMIN AÇILMASINI İSTİYORUM CM.

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Forum üzerinden chat bann şikayetleri artık alınmamaktadır. ID ve server bilgileriniz ile support ile iletişime geçiniz.

Keyifli Forumlar

3. ID Hatırlamıyorum ayrıca az önce oyun chat'ından cm forumdan iletişime geçin dedi

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Chatinizmi ban yedi yoksa hesabınızmı kapatıldı.

İyi forumlar

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

5 yıl yada bir yıl önce atılan banların sistematik yanlıştan dolayı atılmış olduğunu düşünüyorsanız support ile iletişime geçmişte de geçtiğinize eminim ve o zamanlar ne cevap aldıysanız sanırım şimdi sorsanız aynı cevabı alacaksınız diye düşünüyorum ama siz yinede irtibata geçiniz bizlerin forum üzerinden heasplara bakma ve açma yetkimiz yoktur.

Batmanlı(72) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.