ban

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Y●Λ●Ş●Ŀ●I_★_Λ●√●Ƈ●I, Sep 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 19.09.2014 saat 19:00 tr4 ______SERKAN_BEY neden yedı gun ban alıyorum ______SERKAN_BEY: user: ______SERKAN_BEY id: 90545319 send a command message: /w »»ĐДŖЌŊΣŜś««[Vals]™ sfenks
    ______SERKAN_BEY: user: ______SERKAN_BEY id: 90545319 send a command message: /w »»ĐДŖЌŊΣŜś««[Vals]™ yok sızle bı sıkıntım yok 3lüye dalıyom
    ______SERKAN_BEY: yakala
    ______SERKAN_BEY: petı kesenın pet onun o anladı
    ______SERKAN_BEY: hşb saol nasılsın
    ______SERKAN_BEY: akın klanı
    ______SERKAN_BEY: user: ______SERKAN_BEY id: 90545319 send a command message: /w »KüRşΛT_ÇeLTİK™ΛKIЙ sızınkıler sıs klanıyla bırkde dalıyo
    ______SERKAN_BEY: user: ______SERKAN_BEY id: 90545319 send a command message: /w »KüRşΛT_ÇeLTİK™ΛKIЙ onlara yardım etmesınler adamlar kesıyo 4 2 de
    ______SERKAN_BEY: lsy
    ______SERKAN_BEY: alper tanga

bu konusmayla 7 gun banmı olur

2. ?

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

İlk olarak flood yapmanıza gerek yok sorunuz görülür ve yönlendirme yapılır

İd numarası paylaştığınızı görüyorum kıstas olarak chat kurallarına göre yasak olduğunu düşünüyor ve 7 günlük banınızı bu yüzden aldığınızı düşünüyorum haksız yere ban aldığınızı düşünüyor iseniz lütfen supporta mesajınızı iletiniz forum üzerinden chat ban konularına artık bakılmıyor.

Thread Status:
Not open for further replies.