Bana Bunu Açıklıcak 1 Delikanlı Bulamazsınız...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___GiRdAp tarafından 31 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın BP_KUZEY Yöneticim;

Bir Atasözümüz vardır; sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer diye. Bir ikincisi, öküzün altında buzağı aramak,
    Resmen bizim işimiz bu Atasözlerine döndü.

O kadar çok hile türüyle karşılaştım ki bu oyunda, artık her şeye acaba buda mı hile diye bakmaya başladık.
    Sonu yok sanırım bunun,

Skylab ı geliştirmek için, aylarca beklemek gerek ( SEPROM gibi ), O kadar parayı bulabilmesi için, aylarca geminin taşları satabilme süresini doldurması gerek ( VİP olması gerek, kısa sürede satması için ), geminin yük alma kapasitesini artırması gerek, ™☆☆POYRAZ☆☆™ arkadaşın dediği gibi; " 500 000 şeref olmadan Promeriumu 1000 cc ye satamıyorsunuz".

Buda oyuncunun 3 saat değil, saatlerce oyunda olması demek.

oben arkadaşta sanırım, bilgisi olmadan bir şeyler yazmaya çalışmış.
    İyi okusaydı anlardı veya oyunu iyi bilseydi.

Elbette Klandan para alabilir, alamaz demedik, ama çelişkiler var. Biz bunlara takıldık.

Senelerce oyuncu profili paylaştım bu forumda olamaz dedim, olması mümkün değil dedim.
    Oyuncu çok kısa sürede, tüm gemisini fullemiş,
    Parası var yaparsa, ben niye yapamadım, binlerce lira para harcadım bu oyuna,
    Şansı varsa, ben bu kadar şanssız mıyım ?

2008 yılından beri bu oyunda olan ben, dün bir gemiye hayran hayran baktım ve kendime çok kızdım.
    Gemi sadece 3 kapı yapmış, ( yani 3 yüzük var ) diroitleri full ve SARI, gemisi de SAYBORG. Oyuna başlayalı bir sene olmamış.

Ben o zaman aptalım, neden 10 sene de bir gemiyi fulleyemedim, o kadar para ve emek harcadığım halde.

Ah ah sevgili Yöneticim, bu oyundan tek anladığım şey; dürüstsen bu oyunda bir yere gelemezsin.
    Ama asla dürüstlüğümden ödün vermeyeceğim, yapanlar utansın.
    Baktım olmayacak, hakkımı haram eder, oyunu bırakırım.

En önemlisi de CHAT i ve OYUN u, birkaç kendini bilmeze bıraktınız, küfürlerin, hakaretlerin, havada uçuştuğu ve yaptıkları hileleri açıkça CHAT e yazanların cirit attığı bir oyun oldu.

Klan lideri ve klandakiler Chat e yazıyor, Klan olarak gizli haritadayız, gizli harita bizden sorulur, gelmeyin keseriz.
    Ne kadar tuhaf değil mi ?

Çok Saygıdeğer Yöneticim; Oyunumu tekrar oynanabilir, ADALETLİ, HİLESİZ, KÜFÜRSÜZ bir oyun olarak geri istiyorum.
    Lütfen rica ediyorum.

Saygılarımla.

2. ___GiRdAp

___GiRdAp User

2012 den buyaba argemi geliştirmemi fulleyemedim 1 senelik hesap benden önce fullemiş
    adamlar 'bot' ile 4-x de katlayıcı ve kutu argesi ile 2 3 haftaya fullüyor her gün kapı yapıyorlar ve şimdi birisini 10 dan fazla kesince ban riskimiz var yok artık diyorum...

3. Anlaşılmayacak bir şey yok burada, belli ki yeni bir gemi açmış klan sahibi, 1 senedir de üyeyse çoktan max. değeri(haftada 250m)atacak seviyeye gelmiştir. Fantezi işi.

4. ya cidden akıl almaz bişey konuşuyorsunuz ben sırf klandan kredi alıcam diye bir gemi açıcam 1 sene klanda boş boş duracak ve bu 1 senede gemiye sadece 3 saat giricem fantezi işi ise full gemim varsa 1 sene bekleyeceğime yeni gemi açar level kasar gider boss kriste 2 saatte kasarım bu krediyi neden 1 sene bekleyeyim cidden ben mi at gözlüğü takıyorum

5. Bugün chatte oyundaki arkadaşlarla muhabbet ediyoruz ben aylık vip+indirim seref tp destekleri falan 50 lira kemiksiz masraf yapıyorum bu gemiye + aldıklarımı hesaba katmadan bu masrafı yapıyorum ve konuştuğumuz konu şu server birleşecek kesin yine 1 2 hafta oyuna giremeyeceğiz oyun donacak kasacak kesinlikle bir hata olacak yanlış aktarılan hesaplar olacak yanlış rütbeler olacak bakın serverlar birleşince bunları konuşuyor olacağız bu forumda sonra insanlar oyunu bırakıyor insanlar oyundan soğuyor soğur kardeşim ne zevk bıraktınız ne bişey etkinlik yenilik adı altında şu son 1 2 yıldır yapılan hangi etkinlik güzel hangisi hatasız

6. [​IMG]

faturanın kendisi 52 tl geri kalan ücretlerin hepsi darkorbite vip+katlayıcı+indirim+tp+şp+oil+h.alaşımı destekleri çekmeye gidiyor var hesabını sen yap ama inan ki 1 kurusu bile değmez bırakmak çözüm mü bırakamıyorum ONURBEY in dediği gibi
    Üyelik başlangıcı:28-11-2008
    Oyun süresi:15,892 saat
    o kadar emek vermişiz bırakamıyoruz ama oyun iyicene kendini bitirmeye çalışıyor bazıları diyor sat gemiyi kurtul. biz gözümüz gibi bakmısız bir hareketle o kadar yıldır verdiğimiz emeği göz ardı edemeyiz en son hiç girmem gemiye oda tarihe gömülür bende darkorbitsiz yenı bir sayfa açarım hayatıma bizim tek bir isteğimiz var adaletli haksızlık yapılmayan dürüst bir ortam sağlamaya çalışmalarını rica ediyoruz tabi bu söylediklerimiz bir kulaklarından girip diğer kulaklarından çıkmazsa bu yazdıklarımızı ciddiye alıpta ellerini vicdanlarına koyarlarsa olur başka türlü bu oyundan bir halt bekleyemeyiz. saygılarımla...

takemyhard bunu beğendi.

7. 3 saat önce açılmış bir hesaptan bahsetmiyoruz.hesap 2016 da açılmış.
    bu hesabın skylab kademelerinin yüksek olduğunu gördük ve bunu zaten hileyle yapması mümkün değil.
    Klandan çekilen paralarla skylab geliştirilebilir ve hesabın durumu da aynen bu şekilde.
    Oyuncu seprom üretmek yerine promerium ürettiği için kredi kasabilir. Ancak normal bir oyuncu sürekli seprom ürettiği için skylab'da ürettiği promeriumların yarısını hatta daha fazlasını seprom üretimine harcadığı için kredi kasamaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.