Bana görevden vip verdi fakat uri kısmında garip seyler yazıor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JöHSaT tarafından 26 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JöHSaT

JöHSaT User

arkadaslar bana görevden viplik verdi tamam eyvallah 4 5 kerede uri cektim hesabıma ve o nların dekontu benim mailim geldi fakat premium almadım ama bana söyle dior ısrarla :
    Daha ödenmemiş bir premium kampanyan var. Bu kampanyanın bütün avantajlarını kullanmak için lütfen Uridium Plus butonuna git. bence ödememis olsa kullanmak icin uri plus bas demez ve bu uri plus basınca bana özel indirim cıkıyor 5 30 tl ye 1 aylık vip fakat banka işlemine git dedigim zaman bana neye bastıysam onun sekmesi acılıor odeye bilicegim bi secenek acılmıyor ve ben bunu fark edince iptalinide yaptım 27 son dior su an ne yapmam gerek bana bi yardım edermsnz ?

2. JöHSaT

JöHSaT User

ve ben baktım ödeme secenek suporta basvurdumda tarih cıkıor ben almadıgım icin tarihide bilmiyorum ne yapacagım bi yardım edermisiniz ? genele yazdıdmada anlasamadı diorlar :D

3. ECEL

ECEL User

ödenmemiş kampanya derken sana teklif sunuyor ve daha bu teklifi kullanmadığıdan bahsediyor şart değil o kampanyadan yararlanman sana kalmış. satın almak için istediğin paketin üstünde sepet butonu var ona basınca sağ tarafta tabloda seçtiğin paketi görürsün
    daha sonra ödeme seçenekleri çıkar karşına krei kartı banka havale vs. gerekli yerleri doldurursun.
    statü iptal meselesi ise şöyledir oyun sana vip vermiş 27sine kadar süren var. normalde kredi kartıyla felan alırsan o süre sonunda talimat verirsen tekrar yenilenir yenilenmemesi için iptal ediyoruz. sen ordan iptal ederek sadece tekrar yenilenmemesini sağlamış oluyorsun.

4. JöHSaT

JöHSaT User

peki yani ödemem gereken birşey yok fakat maiilime bana bu yazı yazıor : "Gümüş Paket / 1 aylık" iptal isteğini aldık ve bunu hesabına işledik. Elbette, hesabında kalan süreyi kullanmaya devam edebilirsin. Ancak bu sürenin sonunda otomatik yenileme yapılmayacak.

Gelecekte bu avantajdan faydalanmak istememeni üzüntüyle karşıladık. Ancak dilediğin zaman bu avantajı tekrar satın alabilirsin.
    Bu pakete baktımda 6 a ylık bi paket fakat ben bunu almadım olayı nedir bu iptal dedikten sonra oldu ? yardım edersen svnrm bu olay takıldı aklıma birde banka işlemine git yazıor o dedigim ustteki olayda ben oraya gidincede bisi olmuyor yani ? de bu vip 6 ay olayı sacma almadım fakat 6 ay gözukuor o satın alma yerinde gumus paket

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Hesabınıza vakti zamanında gümüş ViP üyelik alınmış, dolayısıyla bunu kullanmışsınız. Kredi kartı ile alınmış olsa gerek ki, alındıktan sonra üye de olunmuş. Ancak siz bunu iptal etmişsiniz. İptal ettiğiniz şey, bu 6 ay bitince otomatik olarak tekrar almamasıdır. Ancak elinizdeki paketi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben bir şey almadım diyorsunuz ancak bence kredi kartı harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var. Son olarak kontrol etmek isterseniz, destek birimine durumu anlatırsanız, ödemenin gerçekleştiği zamanı (6 aylık ViP paketin hesabınıza tanımlandığı günü) onlardan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. JöHSaT

JöHSaT User

alınmış olamaz bana görev verdi ve kartlarda mailime gelen dekontlarda sadece urinin var premium yok ve gecmise baktımda uri almısım görev vermiş banka gidise bastımda neye bastıysam ona gecior ödemem gereken yeri vermior ustteki arakdas sanırsam dogru söylemiş gerek yok saolun tekrardan âma ben almadım öyle birsey görev verdi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.