Bana ne gerekli ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve (¯`»★_¢αηαℓαη_★«´¯) tarafından 18 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi oyunlar. 8iris + apis bir venomum var 21LF4 2prometheus lazer-kalkanlar bo2-10havoc-güve-burgu-elmas uçuş düzenleri mevcut-24argeyim. 400k bir uridium biriktirdim bununla ne yapmam gerek ? Lazım ise hangi uçuş düzenini almalıyım veya geliştirmelerim yok onlara mı harcamalıyım ya da zetaya mı basmam gerekir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

2. Ben olsam zeus yapmaya çalışırdım.Sonra hercül yapmaya başlarsın. Patlamamak benim için önemli diyorsan kalkanlarını 16 seviye yapabilirsin. Lf4 leri hiç geliştirmeni tavsiye etmiyorum. Ona harcayacağın emekle bl de pro kasman daha avantajlı olacaktır.

3. Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Geliştirme olarak lf4 zaten düşünmüyorum farkı çok az çünkü. Kalkan belki olabilir ama önce geliştirirsem irisleri düşünüyorum. Zeus için sanırım tamamlayana kadar zeta dönmem gerekecek. :)

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Şu an için eksiğiniz Zeus, Hercules/Spartan, lazerler ve geliştirmeler olarak bakabiliriz. Öncelikle Sınırlar Dahilinde Görev Zinciri'ni yapmaya çalışarak prometheus lazer sayınızı arttırabilirsiniz. Daha sonra özellikle Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü'nde Kappa kapısı bitirerek Hercules'lerini fullemelisiniz. Zeus günü dışında korsan kutusu açmanızı önermem. Zeus günlerinde korsan kutusu açarak Zeus'un birleştirme maliyetini 150k-200k uridium'a indirdikten sonra 10. irisinizi alabilirsiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İyi forumlar.

5. Verdiğiniz cevaplar ve tavsiyeler için çok teşekkürler. Kolay gelsin kilitlenebilir.

6. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.