Bana oyun konusunda yardımcı olabilir misiniz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νışиe.νøđκα tarafından 17 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben oyunu pek kavrayabilmiş birisi değilim, gelişmeye çalışırkeen zorlanıyorum çünkü bulunduğum serverda cry gibi baba bi klan var mmo'dan çıkmıyolar hiç. Şans eseri açık artırmadan goli aldım fakat belliki oyunun en iyi gemilerinden birisi dahi sizi güçlü kılmıyor. Henüz kimseyi tanımadığımdan dolayı bi klana da katılmış değilim, eğer iskandinavyadaysanız ve gel bizimle takıl derseniz çok memnun olurum ya da burdan belirli gelişme taktikleri verirseniz :) Teşekkürler

2. bence sen iskandinavyadan vazgec gel tr servırlarına gelişmekte istiyorsan sende düzene katıl hangi sirket güçlüyse onlara katıl belli bır sureye kadar en azından kendini geliştir

3. Hocam yeniden başlamak fazla sıkıntılı eminim ki uri çekmek zorunda kalcam şu an oynadığım server da dahi 3 ayımı geçirip ancak düzgün bi gemi alabildim.

4. ozaman orada deyıstır sırketını hangısı gucluyse ona gec guclu sırketlerın hartıtaları genellıkle baskın yapılmayan taraf olur tabıkı elıt varsa onlar ıcınde tılkının kumese gırmesı gıbı bıse olur :)

5. Tr'de sence ortalama ne kadar sürer düzgün bir klana girebilcek seviyeye gelmem ?

6. buna zaman verılmez bu sana baglı ortalama ırıslerı 100milyon lf3 leri 30-40 milyon kalkanı aynı keza bunları alabılecek sevıyeyede cıkman yalnız bırı ıcın cok zor olur elbette lakın azımlede olmayacak bıse yok sonucta lf2 bo1ler kıredı ıle alınıyor senı kırıstallon kesebılecek kadar eder azım edersen cabuk gelısırsın

7. yok zaten kendi arkadaş grubum arasında güçlü olan benim ve trye geçersek 3-4 kişi olarak geçeriz muhtemelen :)

8. baran7

baran7 User

gel tr5 mmo ya bence
    iris bazen 15m bazne 50m

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.