Bana tazminat felan gelmedi ????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar konu gayet açık..

Merhaba uzay pilotları

Kuiper Kapısı etkinliği tanıtım sürecinde 19-20 Kasım 2015 tarihleri arasında Viplik veya Katlayıcı paket alan satın almış olan arkadaşlara tazminat amaçlı bazı ödüller verilmiştir.

Bonus kutularında yaptığımız düzenlemeden önce paket alan arkadaşlarımızı tatmin edeceğiniz düşünüyoruz.

Tazminat hesabınıza otomatik olarak eklenmiştir. Abonelikler bölümünden bitiş sürelerini kontrol edebilirsiniz. (Tazminat ödülleri dağıtımı biraz zaman alacaktır)

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Darkorbit Türkiye Takımı

''ASALET admininde yazmış olduğu gibi.!!! 19-20 kasım tarihleri arasında viplik veya katlayıccı çekenlere tazminant amaçlı bazı ödüller verilmiştir diyor..

fakat bende o tarihte katlayıcı çektim hiç birşey gelmedi .Seyir defterine bakıyorum yok...Uridium sayfasından süresi uzamışmı diye bakıyorum Oda yok söylemesi ayıptır.İnsanmı kandırıyorsunuz ?

Gelip şimdi sorun yaşayanlara demeyin...Adam ap açık demiş '''19-20 kasım'' tarihleri asası vip veya katlayıcı çekenler diye...

2. Merhabalar;

Orada diyorki tazminat ödülleri dağıtımı biraz zaman alabilir yani size geç yatabilir.Supporta yazın gereken yapılır.

İyi forumlar.

3. peki teşekkürler supparta mail atıyorum konu kitlenebilir.

4. Merhabalar;

Rica ederiz konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.