Bana yol gösterin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 20 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goliath , 18 Lf3 , 8 Elit Kalkan , 15 Elit Hız , 4 İris , 8 arge var. Baskın olmazsa günde 10-12 bin uri ve skylabla beraber 20 milyona yakın kredi kasıyorum. Toplamda şuan 115 bin urim var. Benim aklımdan uri ile pet almak geçiyor. Çünkkü bu gidişle 2-3 haftaya irisleri fullüycem, Lf3 ve Kalkanlara geçicem ozamana kadar peti anca 8 level yaparım diye düşünüyorum. 8 iris + 31 lf3 + 15-20 kalkan yapıncada viplik almayı düşünüyorum. Sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Uri kalsınmı yoksa başka bi yönde harcamalımıyım?

2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Pet 8 level yapmak çok zahmetli bir iştir bence geminizi tamamlamadan pet'e uridium yatırmak mantıklı değil.

3. işte diyorum ben 1-2 aya 8 iris 31 lf3 20 kalkan yapana kadar 8 level olur o üstüne kami atar vip alır kasılırım raht rahat diyorum.şimdiden günde 15 k kasıyorum 1 aylık viple günde 50 kasarım en az hatta daha fazla peki sizin çneriniz ne

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Pet'e vereceğiniz uridium'lar sizin gelişme hızınızı düşürecektir diyorum bende senin düşüncen benimle pet'de gelişsin fakat pet getirisinden çok götürsü olan bir şeydir boş gemilerde.

5. hımm ozman uriyi ne yönde harcamalıyım

6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Lf3 ve bo2 tamamlayın ve arge işinide yavaş yavaş halletmeye bakın.

7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Pet almanızı tavsiye ederim hesabınızı geliştirirken petinizede seviye kasabilirsiniz 8 seviye olduğun da kamikaze 3 modülü size yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

8. 2 tane 17lvl görevi veteranla yapıldıgı takdirde peti 8lvl yapmak ıcın yeter de artar.

9. 8 iris 31 lf3 ve 26 kalkan yaptıktan sonra ne yapmamı önerirsiniz. Uri ile log almayı veya gg yapmayı düşünüyorum. Sizin görüşleriniz neler ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.