Banı Açılan Gemilerle İlgili

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ●BMW●M●POWER● tarafından 1 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar arkadaşlar

Malumunuz birkaç gün önce tren tutucu vb. program kullanan gemilerin çoğu yönetim tarafından süreli-süresiz kapatıldı. Bugün süreli kapatılan gemilerin açılma günüydü ve görünüşe bakılırsa kimsenin ders çıkardığı yok. Mind acemi er bölüğü gibi tek çentikli gemilerle dolu ve hepsi tutucu kullanmaya tren yapmaya devam ediyor (size bakarak söylüyorum TR3 anka klanı). Önceden minde girmediğim için böyle miydi bilmiyorum fakat hep böyleydiyse siz iyi bırakmamışsınız oyunu arkadaşlar. Keyifli keyifli oynarken birden çiçeği burnunda acemi uzay pilotlarımız oyuna girince hepimizin tadını kaçırıp çıkış attırdılar :) Velhasıl, sütten ağzı yanan yoğurdu her zaman üfleyerek yemeyebiliyormuş, hala cesurca tıklayıcı tutucu filan kullanabiliyorlar. Adminler temizlik konusunda kararlıysa 2-3 saat mindde takılsınlar uzun sürmez yine serverın yarısı geldiği yere geri yollanır :D

İyi akşamlar iyi oyunlar

Dontforgetme bunu beğendi.
  2. yusuf.85

yusuf.85 User

gemıler neden acılmıyor suresı bu gun deılmı

3. tryhardD

tryhardD User

Yani kaç senedir kullanıyorlar ve doğru düzgün ceza almıyorlar niye korksunlar ki? O hesapların çoğunun eski dönemlerden kalan bot banları vardı ve o dönemlerde bile 3. yakalamada banlanmakla tehdit edilmişlerdi ona rağmen devam ettiler ve hala bugün buradalar. Bu saatten sonra şirketin doğru kararı uygulayacağını şahsen düşünmemekle birlikte uygulasa bile artık çok geç olduğunu düşünüyorum.
    NOT: Oyun o kadar zivanadan çıkmış ki 6 aydır yerinde yatan gemi albay olmuş şaka gibi...

4. 50 sıra geriledim. Sanırım sabah resetinde de rütbeleri iade edilir herşey ÇOK GÜZEL ! olur:((.Esefle kınıyorum.

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Daha önceki haftalarda da aynı açıklamayı yapmıştık. :) Banlamalar devam edecektir. Israrla kullansınlar daha sonrasında kullanmadım diyerek timsah gözyaşlarını da göreceğiz. :) Hepsi takibimizde gerekli işlemler yakında yapılacaktır.

Türkiye Takımı!

●BMW●M●POWER● bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş