Banımı nasıl kaldırtabilirim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Kara_Mamba tarafından 28 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kara_Mamba

Kara_Mamba User

Merhabalar, oyun esnasındaki anlık sinir ile ettiğim küfür sonrası 25.05.2111 tarihine kadar ban yedim. Bu banın kaldırılması için nereye talepte bulunmam gerekiyor ?

2. Bildigim kadarıyla cezanı çekmen gerekiyor . Bende 6 ay önce 1 aylık ban yemiştim ne yapalım küfür etmeyeydin :)

3. ateistkeci

ateistkeci User

Seninle aynı durumdayım ve tek çaresi beklemek, ama sen sınırsız yemişsin bunu kaldırmalarına imkan yok :)

Luminous bunu beğendi.
  4. Aaa evet doğru ben yıla dikkat etmedim
    Tufan sen ban mı yedin o_O ben de diyom bu tufiii bana niye cevap vermiyor ya(shock)
    Bende 1 ay ban yemistim chatte :(

Luminous bunu beğendi.
  5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

İlgili banı açabilecek yetkili birim support birimimizdir ve banınızın durumu hakkında görüşmeyi yalnızca support birimi ile yapabilirsiniz. Lütfen support ekibimiz ile iletişime geçiniz zira forum ekibi olarak herhangi bir işlem yetkimiz yok. Support ile Nasıl İletişime Geçerim S.S.S konusu sizlere support ile iletişime geçmeniz konusunda yardımcı olacaktır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar dilerim.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.