banka havalesi sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 53LAZ53 tarafından 17 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 53LAZ53

53LAZ53 User

Chromin Paketi için banka havalesi ile para yatırdım ama referans kodunu açıklamaya girmeyi unuttum bu yüzden de hesaba satın aldığım şey gelmedi. Şimdi hangi yolu izlemem gerekir.

cvp verecek kimse yok mu acaba

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2019
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen buradaki konuda belirtildiği gibi destek birimi ile iletişime geçiniz. Sorun türü olarak ödeme sorunun seçmeyi ve detayları doldurmayı unutmayınız. Destek birimi size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. 53LAZ53

53LAZ53 User

peki referans kodu girmedim buna rağmen bana bu satın aldığım paket gelir mi yani ne için havale yaptığımı anlarlar mı

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durum ile ilgili bilgi teyiti aldım. Referans kodunu yazmadığınız için para aktarımı olmaz ve bu miktar basit ödeme bakiyesi olarak kalır. Bu durumda ilk olarak basit ödeme destek birimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Onlar size gerekli desteği ve yönlendirmeleri sağlayacaktır.

İyi forumlar.

5. 53LAZ53

53LAZ53 User

nasıl iletişime geçecem peki bana yardımcı olursan vya yol gösterirsen sevinirim hocam

ben parasını istemiyorum bana paketi versinler yeter

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2019
  6. indirim paketi alacağım fakat bir türlü sms gelmiyor :D yoğunluk falan oluyor mu bazen böyle gecikmeye sebep olabilecek ?

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki konunun 2. aşamasında belirtilen adımları uygulayarak basit ödeme sitesine ulaşabilirsiniz.

Sizin yaptığınız ödeme eksik bilgi nedeni ile Bigpointe ulaşmamış, aracı kurum olan Basit Ödeme sisteminde sizin hesabınızda bakiye olarak eklenmiştir. Bu nedenle paketin size aktarılması mümkün değildir. Basit Ödeme ile iletişiem geçerek bu bakiyeyi nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Operatörünüzden veya yoğunluktan kaynaklı bir sorun oluşmuş olabilir. Ne yazik ki gecikemenin kesin sebebi konusunda bir bilgim bulunmuyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.