Banka kartı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♣Dark•Knight♣ tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba modlarım bu hafta sonu x3 de uridium çekicem kredi kartımın limiti yok, Banka kartı ile ödeme yapabiliyormuyuz ? Ve banka kartı ile oluyorsa bilgilerinmin kaydedilmesini istemiyorum ama bu açıklama nedir alırken ''%10 bonustan* yararlanmak ve ilerde ödemelerimi Fastpay ile yapmak istiyorum. Ödeme bilgilerimin bu amaçla kaydedilmesini onaylıyorum. (*Bonus yalnızca oyun parası satın alımında geçerli olup bir sonraki işlemin tamamlandıktan sonra verilir.)''

2. Merhaba,

İllaki banka kartınızla oradan almak zorunda değilsiniz. Banka kartınızı paypal ile eşleştirip epin de satın alabilirsiniz. Eğer banka kartınız mastercard veya visa değilse kabul edeceğini sanmıyorum. Ama dediğim gibi banka kartıyla da almanın yolları var. E-pin gibi.

İyi forumlar.

3. Modum Gamesultan'dan yaparım epin alışverişlerimi hep ama günlük 100 lira yükleme limiti var gamesultanda kartlı olarak, Ondan yüklü alacağım için epin olarak alamıyorum

Edit: VİSA bu arada banka kartım alışverişlerim gerçerli oluyor internet üzerinden hep ama darkorbit banka kartlarına açıkmı tam olarak bilmiyorum ..

4. Merhaba,

Visa ise alışveriş yapabilme ihtimaliniz var. İsterseniz 5.000 uridium almayı deneyin. Eğer olursa bütün alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Denedim şimdi olmuyor malesef işlem sırasında hata oluştu diyor nasıl yapıcamki çıktığında

6. Merhaba,

Eğer olmuyor ise diğer satın alma yöntemlerinden size uygun olanı seçebilirsiniz. Veya başka bir kredi kartı bulmanız gerekiyor.

İyi Forumlar.

7. Modum :) Paypala kayıt ettim kartı paypay ile aldım denemek için 5 bin uridium oldu teşekkürler yardımınız ve ilginiz için kilitlenebilir kolay gelsin :)

8. Merhaba,

Ben teşekkür ederim :) İyi harcamalar.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.