Banka Kartı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by [™_SALA√¯AT•GETİR_™], Apr 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Banka kartıyla uridium çekerek %50 tp güçlendirici almak istiyorum. Uridium kısmında herşeyi yaptım karşıma bir IBAN çıktı ve buna ödeme yapmam gerekiyor.

Garanti banka kartı ile ödeme gerçekleştiricem. Bu alımda uri ve tp hesaba ne zaman gelir bilginiz varmı? Haftasonu olması sebebiyle verilmeme verilmeme durumu, geç verilme durumu varmı?

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Yapacağınız ödeme sonrasında genellikle aynı gün hatta birkaç saat içerisinde almış olduğunuz itemler hesabınıza gelir. Aksi bir durum olması takdirinde Destek Ekibi'miz ile buradan iletişime geçebilirsiniz.
    Banka kartı ile ödeme hakkında detaylı bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Apr 13, 2019
  3. EFT havale yanlış bilmiyorsam haftaiçi çalışma saatleri içerisinde yollanan para 30 dakika içerisinde hesaba gider ama haftasonu yapılan işlemde gönderilen para pazartesi gönderilen hesaba geçer. Ben şimdi doğru bilgi edinemedim ve az önce para gönderdim. Umarım bugün tecrübe desteğim gelir.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Evet sizin de belirtmiş olduğunuz gibi EFT/Havale işlemleri mesai saatleri içerisinde yapılır. Az önceki cevabımı da normal işlem zamanlarına göre vermiş bulunmaktayım, haftasonunu ayrıca belirtmeliydim bu nedenle özürlerimi iletiyorum. Bankanızdan para çıkışı mesai saati içerisinde gerçekleşeceği için büyük ihtimalle almış olduğunuz tecrübe desteği de hesabınıza ilk iş günü gelecektir. Anında işlem yapmak için kredi kartı ve e-pin gibi anlık ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. likes this.
  5. Şansımı deneyim dedim işlemi gerçekleştirdikten 5 dakika sonra uridium ve tecrübe desteği geldi nasıl oldu bilmiyorum ama oldu :)

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Şansınız için sizi kutlarım, yapmış olduğunuz işlemden memnun kalmanız bizleri sevindirdi.

Konu hakkında sormak istediğiniz başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Konuyu kilitleyebilirsiniz, arge ile ilgili konumada cevap verirseniz memnun olurum

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.