Banka katlayıcıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MertcanShnlr tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önceden banka katlayıcıları vardı x3 veya x2 olsun olmasın ordaki değerde kaç x yazıyorsa ona göre katlıyordu. Acaba o hala var mı? varsa nerden öğreniyoruz?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

X2 happy hour yada X3 mega happy hour günlerinden bahsediyorsa evet hala çıkmaktadır x2 hafta içi herhangi bir gün X3 ise pazar günleri tr saati ile 20:00 ile 21:00 arasında çıkmaktadır.

3. onu demiyor sayın moderator önceden banka katlayıcısı vardı sabit olarak ilk sefere mahsus katlayıcı veriyordu oyuna girmediğinde uriyle birlikte veriyordu

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sanırım ben hatırlayamadım üzgünüm konu ile alakalı detaylı bilgiyi supporta yazarak öğrenebilirsiniz ben yinede konuyu yeni başlayanlara taşıyorum konu ile alakalı bilgiye sahip olan yazabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.