banka odemesi x3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 6 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

merhaba simdi ben 330k uri icin banka odemesi yapacam ilk kez x3 yada helixden faydalanmak icin sonradan bildirim yapabilir miyim bu arada server gb2 ama birim tl

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Ödeme ile ilgili cevaplar Burada mevcuttur.

İyi forumlar.

3. Optimus312

Optimus312 User

modum sorum şu şimdi hesaba para yatirsam daha sonra odeme kismi işlemi yapsam uridium kisminda oluyor mu

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

İşlemi x2 yada x3 saatinde onaylarsanız tabi uridium katlanarak gelecektir.

İyi forumlar.

5. HolyAshura

HolyAshura User

Uridium alırken x3 veya x2 varsa zaten orda varolan uridiumun üstü çizilir katlanmış miktar gözükür.Örneğin
    ̶̵1̵̶̶̵5̵̶̶̵.̵̶̶̵0̵̶̶̵0̵̶0̵̶ 45.000

Megatr0n bunu beğendi.
  6. modum acilen bakarmısınız arkadaşım kredi kkartından daha önce alış veriş yapmışt fakat son bikaç x3 dür kartı kullanamıyor şuan ki kazançlı saattede kullanamadı foruma yazmayı bilmediği için bende rica etti ne yapabiliriz geçersiz kart diyor acaba bir sorunmu war bu sabah supportada yazdk ama kart kullanılamıyor şuan

7. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Ödeme yöntemleri kişisel bilgiler içermesi nedeniyle forum üzerinden bir işlem yapılamamaktadır. Bunun için supporta başvurmalısınız.

İyi forumlar

8. tamam modum teşekkür ederim e-pın le halletmeye çalışıyoruz yetişirse :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.