Banlamalar Hakkında?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖLÜM_MELEĞİ[SERKAN] tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba modum benim forumda PUSAT adlı hesabım vardı ve foruma tr2 serverinden giriyordum tr2 serverinde daha 1 kez bile canavar kesmemişimdir fakat iki gündür tr2 ye girdiğimde hata veriyor ve dolayısıyla forumada giremiyorum bu nasıl bir iş anlamadım?O çardan ban yemem İMKANSIZ..
    Bunun dışında oynadığım serverde 2. sıradaki arkadaşım bu sabah hiçbirşey yapmadığı halde ban yedi ve supporta mesaj attık fakat 12 saat oldu hala mesaj gelmedi neyi nesi bu banlamalar?

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

İncelemeler sonucunda bir sorun bulunmuş ve bundan dolayı yapılmış bir işlemdir. Supporta mesajınızı atmışsınız konu hakkındaki bilgilendirme yapılacaktır.Yani sebepsiz yere bir işle yapılmaz.

Keyifli forumlar.

3. modum daha 1 tane bile canavar kesmediğim başlata basmadığım bir serverden nasıl ban yiyebilirim?

4. Merhaba ,

Forum üzerinden bizlerin hesap inceleme yada oyuna müdahale etme yetkisi yoktur. Support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap verecektir. Lütfen sabırlı olup bekleyiniz. İnceleme sonrasında bilgi verilecektir.

İyi forumlar.

5. Kıyamet adminim arkadaşın sorununu yazıp yolladık cevap bekliyoruz fakat ben tr2 ile alakam olmadığı için id numarasını bile kaydetmeye gerek duymadım ben foruma nasıl giricem daha ya çarım açılmazsa??

6. Merhaba ,

Şu anda bu konuda bir şey diyemem. Yani açılmayacak mı bu bile belli değil henüz. Support'tan gelecek cevaba bağlı olarak değişir.

İyi forumlar.

7. Cevap için teşekkürler modum,konu kilitlenebilir..

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.