Banlamalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim mesela ben bir hesabımın herhangi bir serverinde hile veya bug kullandım Tespit edildiğinde ban yedi O hesabımın diğer sunucularına erişimim mümkün olabilecekmi?

2. Merhaba ,

Uygulamalı olarak bir deneyimim olmadığı için kesin bir şey diyemem.

İyi forumlar.

3. Bugun zararına göre ve hile kullanımından hesabın kökden kapatılır yani şifreyi girsen bile oyuna sistem almaz seni.

4. O hesap sınırsız kapatma alırsa diğer serverlara da giriş yapamıyorsun.

5. Benim tr5 serverim bilmediğim bir nedenden dolayı kapalı Tr5 e girişlerim engelleniyor Şuan o hesabın tr3 serverini oynuyorum ama

6. Merhaba ,

TR5'teki hesap bilgileriniz ile support'a başvurun. İnceleme sonrasında en net cevabı support verecektir.

İyi forumlar.

7. hile yapan gemilerin kapanacağına ben inanmıyorum hile programı kullandılar en az 2 sene. suppurt hile programı kullanan gemiler için ban yersiniz dedi durdu ne oldu hiç birşey olmadı bundada bir şey yapacaklarını zannetmiyorum.

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2015
  8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Duyuru yapılmış. Gereken cezaların verileceği söylenmiş. Bekleyip görelim ayrıca oyunda hile kullananlar yakalandıkları taktirde gerekli cezaları alıyorlar.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.