Banlamalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 12 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce banlanan oyuncuların banlarının kaldirilıp haksız ban atıldiğıyla ilgili bir açıklama yapılmıştı. Dün gordügüm kadarıyla banlanan ve banı sonradan açilan bu hesapların %30 kadar şeref puanları silinmiş. Dikkat ettim tecrübe puanları silinmemiş.

Şimdi bir yönetici bize ne olduğu hakkında bilgi verebilirmi? Hani bu oyuncular haksız banlanmıstı. Şimdi bu oyunculara yaptiğınız bu uygulama nedir?

Aslında banlar haklıydı da neyse bişi demiyorum siz bizi bu durum hakkında bilgilendirin yeterli

Son düzenlenen: 12 Nisan 2018
  2. bak kardesim ben burda bann olayina inanmiyorum zaten o yuzden oyunu birakdik biz adamlar gizlide kasdi bann yok low da kasiyor bann yok suan haritalarda yaratik kesdiriyorlar bann yok kutu topluyorlar bann yok hey darkobrit ben senin neyine inanayim bu saaten sonra baska birsey demiyorum milletin oyuna giris yapmadigi kadar var siralama bann atamiyorsan oyunu kapat gitsin

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.