Banlamalara Devam

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Splinter_ tarafından 2 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Splinter_

Splinter_ User

Her banlamadan sonra forumda konu açıyorlar. 1-2 tebrik eden dışında genellikle oyun bitti, banlama hatalı, haksız banlandım, program kullanmazsak nasıl ayak uyduralım, saatlerce nasıl oynayalım gibi konular açılıyor. Oyunun işleyişine ayak uyduramıyor olmanız illegal yöntemleri meşru yapmaz.

Oyunun banlamadan sonra rahatladığınız inkar edemezsiniz. Yapılan banlamalardan sonra ceza almayan oyuncular görevlerini daha rahat yaptı, o hiç gidemedikleri mindfire ve stroklight npc'lerini bile kesti. Hala kullananlar varmı? EVET. Onlarda bir iki banlama sonra tamamen bitecek. Kim daha aktifse, hangi klan üstünlük sağlıyorsa hakkıyla mücadelesini veriyorsa onlar nasiplenecek.

Sıralamada ilk 100 sıralamaya baktığınızda banlanan gemiler adete teşhir ediliyor. O bizi kimse yenemez, bizi kimse deviremez diye nara atan klanlardaki onlarca oyuncu sıralama da ve rütbede dibi vurdu.

Son düzenlenen: 2 May 2023
    Tata bunu beğendi.
  2. banlama sonrası sıralamada 300 den fazla yükselme oldu 2 gün geçmeden tekrar eski sıralamaya geri geldik demek ki banlamaların çoğu açıldı. bunlar bizimle dalga geçiyor bizde çene patlatıyoruz.

3. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Banlamaların bazıları kalıcı ban, bazıları ise sadece şeref puanı silinerek yapıldı. Mesela ben 200lerin sonu 300lere yakın idim. Şeref puanlarım tamamen silindi ve 3. günün sonunda banım açıldı ve sıralamam 200lerin başına düştü. Hakikatten de enteresan bir durum oldu.

Sayfayı Paylaş