Banlamamı Oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ANCESTRAL tarafından 15 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Normalde sıralamam 1.500 lerde iken 1.200 düşmüşüm

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Seyir defterinizi kontrol ettiniz mi ? Cezai İşlem uygulanmış ise yansımış olacaktır.

İyi forumlar.

3. Armitage

Armitage User

Bu adamlar gercekten yazdiklarimizi okuyor mu yada mecburiyetten mi cevap veriyorlar ? Azalan getiriden dolayi otocu abilerimiz part-time calismaya basladigi icin olabilir.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  4. :D:D:D

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sıralamanızın 1200'lere yükselmiş olduğunu kast ediyorsunuz sanırım. Bu durum gerçekleşen banlamalar nedeniyle de yaşanmış olabilir, sizin önünüzdeki oyuncuların yeteri kadar oynamaması nedeniyle de yaşanmış olabilir.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Kullanılmış olan kelime seçimi nedeniyle yanlış anlaşılabileceğini düşünüyorum. Ben de ilk okuyuşumda 1500'den 1200 geriye düşerek 2700'lere geldiğini düşündüm kısa bir süreliğine :)

İyi forumlar.

Ataaa ve .Paradoks. bunu beğendi.
  6. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

taktiksel yanıltma oldu o :D konu için verilen cevaplara teşekkür eder konunun kilitlenmesini talep ederim.

Minerva bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Forum moderatörlerine minik sürprizler :D

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Ataaa ve ANCESTRAL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.