Banlanan gemilerin açılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *ECHQ*** tarafından 11 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Farkındamısınız bilmiyorum ama farkındasınız özellikle support ve mod arkadaşlar farkındalığında ötesindeler. Bi zamanlar konu politika olan bir sohbette bi arkadaş insanlar eşittir demiş akabinde bazıları daha da eşittir diye tamamlamıştı. Konu politika değil bu bir oyun platformu ve siyaset güdülen bir alan olmadığından söylenenlerin sadece eşit ve dahada eşit kısmı bizi ilgilendiriyor. Dün baktığım 2 3 profil tr 2-3 server sıralama oyuncusunun profillerinde acemi uzay pilotu yazıyor ve anlaşılan o hesaplar banlanmış olmalıydı... Oynayan arkadaşları iyi tanırım ki kimsenin hesabının banlanması taraftarı olan biri değilim ayrıca banlanılrsada üzülürüm. Bu gün oyunu açtığımda ne şaşırtıcı şekilde dün acemi uzay pilotu olan arkadaşlardan bir tanesi kurmay albay olarak karşımda duruyor. İlginç geldi. Fm ler bir şeyler yazacak delillendir vs de uğaşacak değilim, pilot profilini kopyalamak gerekirdi bu durumda ya onuda yapmamıştım neyse ki manasıda olmayacaktı profili almanın. Sadece resmi duyurularda gurur dan felan bahsedilmiş garip.Bunu yapmayın etmeyin onur gurur haysiyet şeref bu dark a atfedilebileek türden kelimeler kavramlar değil demek istiyordum hepsi bu......Ha bu ara o profili değişen arkadaşlardan birini galaktik çekişme 4 1 haritasında 6 full gemi elit sıkarak kesemedik arkadaş çok müthiş oyuncu ki radyasyında dp basıp kurtuldu)))))

Son düzenlenen: 11 Ekim 2020
    ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Sorununuzla ilgili olarak; banlanan gemiler açıldığında acemi uzay pilotu olarak gözükmektedir ve sonraki günün sabah resetinden sonra asıl rütbesine dönmektedir. Bu sebeple gemi bir gün önce acemi uzay pilotuyken sonraki gün orgeneral bile olabilir. Ayrıca bir oyuncunun patlayıp patlamaması da oyuncunun becerisine kalmış bir durumdur. Bunlara ek olarak dolaylı yoldan ettiğiniz hakaretler dolayısıyla hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.