Banlanan Listesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın admin ve Fmler,
    Uzun zamandır oyunu oynamaktayım. Botlarla mücadeleniz sonuç verdi ama hala 4-X haritalarında kuşkuya yol açan olaylar devam etmekte ki bu da Darkorbitin, Reloadedla gelen yeni imajını zedeliyor. Bunlar için çalışma yapılıyor mu diye sormucam, direkt olarak sizden "taramalar devam ediyor" klasik yanıtını alacağım.

Gel gelelim meseleme. Bazen forumdan da görüyoruz ki " 1576 kişinin gemisi kapatıldı" gibisinde açıklamalar gelmekte. Benim merak ettiğim bir mevzuu var. Bu adamların isimleri neden açıklanmıyor? Neden kamuoyuna bu isimler ifşaa edilmiyor? Saklıyorsunuz bir şeyleri demiyorum. Ancak, son zamanlarda gene bir program ( malum kamufleyi görme, oto işaretleme, uzaktan yakalama vs vs ) kullanım artışı görüyoruz ve chatte bazı arkadaşların " videonu çektim, gönderdim" şeklinde açıklamalarını görüyoruz. Peki bunlar değerlendirmeye alınıyor mu? yada videolar sayesinde kapatılan gemiler var mı? Varsa, bunların isimleri neden açıklanmıyor?
    Saygılarımla.

2. Merhaba ,

Oyunda 4-x haritasında kutu toplayan herkes bu sınıfa girmez ve ayrıca şu anda her türlü çalışma devam etmektedir. Bizler de gerekli araştırmaları yapıyoruz ve bize ulaşan bilgileri iletiyoruz.

Kamuflaj olarak kendisi ve pet'i ile normal olarak toplayanlar olabilir. Zamanında yani görev başlamadan önce o kamuflajlı olarak epeyce seri olarak kutu topluyordum. Alışmıştım ve takılmadan hızlı hızlı toplayabiliyordum.

1500 v.b. şekilde sayılar genel yani bütün darkorbit serverlarını kapsamaktadır. Bazı serverlarda olmayabilir bazılarında 50 bazılarında 20 v.b. sayılarda oyuncu olabilir.

Bu kadar hesabın ismi v.b. şeyleri çıkartıp listelemek ekstradan zaman demektir. Ayrıca zaten şu anki sisteme göre süresiz kapatılıyorlar.

İyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
  3. Kıyamet smdum ben sadece oyuncu olmama ragmen yeni çıkan bot,hile hepsii takip ediyorum buldugumda supporta iletiyorum fakat çözüm amaçlı icraat yerine supportumuz bana forumdan link veriyor bot kullanılması yasaktır diyor. Yeni bir bot çeşidi çıktı mouse hareketlerini taklit etmeye dayalı bir sistem açıkçası korkutucu olan konuda oyun açıkken çalışıyor ve oyuna başka bir programın müdahalesi yokmus havası katıyor. Konu hakkında bilgi sahibi olmam kullandıgım anlamına gelmiyor bu arada. Belirtmek istediğim nokta şu; bir oyuncu bile oyundaki hileleri aramakla ugrasıyorsa ve supportun yada kişiselleştirmiyim Darkorbit yönetiminin konu hakkında bilgi sahibi olmaması çok garibime gitti. Velhasıl varmak istediğim noktaya geleyim. Supportumuzdan Allah razı olsun herzaman yardım etmeye çalışıyorlar fakat ayrı bir bölüm oluşturun verdiğimiz bilgileri hileleri araştırsınlar çalışma şeklini bulsunlarki oyun reloadedin ilk zamanları gibi olsun tekrar. Çünkü okudukca şok oldum adam 6 ay kullanmış banlanmamış. Banlama sistemiyle kafa buluyorlar. Bu olmamalı.

modum hızlı toplayan bot olayı kalktı zaten kimse yanaşmıyor onlara. Yavaş topluyorlar şuan. Adamlarda zaman sıkıntısı yok oyunu açık bırakıp gidiyor. 3-5 saat kafa patlatacağına 10dk giriyor oyuna sonra oyle bırakıyor.

Modum konu ile ilgili bilgi isterseniz sayfanıza yazarım.

İyi çalışmalar.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  4. Bunun yanında aegisin x4 lazeriyle 79k vurmasıda aşikar. Bot dışında hile taramalarına da ağırlık verilmeli. Kusura bakmayın flood için.

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Arkadaşlar sistem o kulandıkları programlar varsa algıladığı taktırde süresiz kapatır

Keyifli forumlar

6. Algılanamayan peki ne olacak ???

7. Modum ondan eminim zaten ama suanda sisteminde yabancı oldugu uygulamalar var deginmek istediğim konu o

8. Arkadaşım senin dediğin bot v.s bir program değil. Ghost mouse yani klik programıdır onu kullanan adamda gemisi düşmesin diye kullanıyor.

9. Ancasin

Ancasin User

Bot olayından hiç anlamadığım için yorumum yok. Ama kamufleyi işaretleme demişsin kardeşim, kamufleyi işaretlemede bişey yok ki; düşmansan küçük haritada kırmızı nokta olarak görünüyor zaten. Yaratıklardan daha hızlı hareket eden kırmızı nokta, acaba ne ola ki? Ben tıkladım ve çok kişiye sıktım, bazısını kestim bazısında kesildim o ayrı :D

10. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar oyuna müdahele eden her program yasaktır.Kullanımı durumunda hesap süresiz kapatılır.Ayrıca delillerinizlede supporta başvurabilirsiniz.Taramalar doğru olarak çalışmakta ve oyun dışı program kullanan her hesap ceza almaktadır.İyi forumlar.

-RealMardin- ve KeskinBicak bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.