Banlanma hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darks33fd tarafından 19 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darks33fd

    Darks33fd User

    Bir program var biliyorsunuzdur yaptığınız mause hareketlerini tekrar ediyor. Bunu darkorbitte kuşlanmamız ban sebebi olue mu Örneğin haritada 1 kere dolandım sonra kendi benim tıkladığım yerleri tıklar gemi hareket eder bu ban sebebi mi ?
     
  2. Hertürlü yardımcı program ban sebebidir, fakat şudabir gerçek bu aralar banlanan yok, server birleştirmesi olunca banlamalar gene başlayabilir bu sebeple bence yardımcı program kullanma nolur nolmaz.
     
  3. -ThyPhon-

    -ThyPhon- User

    Merhaba

    Oyuncumuzun dediği gibi her türlü yardımcı program ban sebebidir.

    İyi Forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.