Banlanma hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Supdas tarafından 28 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Supdas

Supdas User

Öncelikle Merhaba 2 gündür oyuna giriş yapamıyordum sıkıntının oyunla ilgili olduğunu düşündüm fakat hala giriş yapamadığımı farkedince birşeylerin ters gittiğini anladım ve hesabım hiçbir açıklama yapılmadan kapatılmış çünkü neden ban yediğimi bende bilmiyorum ani bot kullanmadım chatte hiç taklımam küfür de sebep değil bot da hiç yapmadığım şeyler o kadar parada yatırdık ancak kimse bir açıklama yapmıyor lütfen yardımcı olun kullanıcı adı : Sµpє®Nᆵ®αℓ™

2. buradan yardımcı olamazlar gemi ıd si ile birlikte supporta yazman gerekir.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Sorununuzla ilgili olarak Supporta mail atmanız gerekmektedir. Size banlanmanızla alakalı olarak gerekli bilgiyi verebilecek tek merci support ekibidir.

İyi forumlar.

4. andreas_44

andreas_44 User

nolacak birini fazla kesmişsindir veya kesilmişsindir oda mail atmıştır supportun tek yaptığı iş hemen saymak ve banlamaktır. oyunda hız bugu seprom bugu her türlü hile var iken onlar sadece kaç kez kesilmişsin onu sayıp 10 ise banı yapıştırıyolar.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Asılsız ithamlarınızla diğer oyuncuların akıllarını karıştırmayınız. Pushing sisteminin bir çok kriteri vardır ve bu kriterler support ekibi tarafından bilinmektedir. Sadece 10 kesme olduktan sonra hesap kapanması diye bir durum söz konusu değildir. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.