Banlanma tazminati hakkinda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Diade32 tarafından 28 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diade32

Diade32 User

Haksiz banlanmadan dolayi tazminat ne zaman verilecek ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Haksız banlamalar için tazminat verileceği buradaki duyuruda yazmaktadır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2018
  3. tazminat ne oluyor :DD sukur edin gemilerinizi acdilar haksiz bannlama yokdu hepsi dogruydu burdaki forum adminleri bile yazdi yanlislikli sansi 101 di ama malasef oynadimiz oyun oyuncuya yonelik degil para uzerine kurulu bir oyun oyuncun degeri yok burda bir yonden 658 hesap acdilar suan o kisiler gemileri yine bota ama bilmedikleri olay ise bir yandanda 500 oyuncu kayip ediyor kisaca ne yaptigini kendileri bile bilmiyor .DDD

darkobrit bannlama yapti ama arkasinda durmadi ben oyle goruyorum
    ve zaten buraya guvenmiyordum buda tuz biber oldu bundan sonra kurus vermem acikdilar 658 hesap alsin uriyi vip demeki onlarsiz olmuyor bura ila bot satilacak uri alinacak hedefleri bu neyse kolay gelsin

bu saaten sonra burda cikip gis vs vs bot yasak demesin demeye hakkida yok gorduk neyin ne oldugunu

Zan-zun ve Gmeeknggg bunu beğendi.
  4. Haksız banlama demişsin utanmadan gemin açıldı ise sessizce geç öteye oyna bence

Gmeeknggg bunu beğendi.
  5. P.S.M

P.S.M User

Haksız banlara tazminat verilicekse GİŞ kurallarına uyup oynayanların ödülünü tartışmayalım isterseniz.Arkadaşlarında dediği gibi hiç bir eksiğiniz olmadan geminizin açıldığına sevinmeniz yeterlidir.

Gmeeknggg bunu beğendi.
  6. Pişkinlikte son nokta BOT kullanmayan oyuncualr ne alacak? Hem BOT kullanın hemde pişkin pişkin ödülverin diyorsunuz utanmadan sonra da adaletten söz edersiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Temmuz 2018
    Gmeeknggg bunu beğendi.
  7. Boşuna arkadaşın üzerine gelmeyin GÖÇEBE moderatör resmi duyurular-bot cezaları kısmında yazmış tazminat verilecek diye.Bırakın oyuncuları , forumun kendi moderatörleri bile okumuyo forumu demekki.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  8. Diade32

Diade32 User

Siz beden bahsediyorsunuz bot felan kullanmadim zorunuza giden ne anlamadim bota koyup bisi elde edemeyen banlanan kisiler gelmis yaziyor el emegimle yillardir oynuyorum oyunu bozduklari icin klana bile girmiyorum sizin gibi iki ayda bota koyup gemiyi fullemiyorum kendinize dorun biz ne kadar masum insanlariz diye koysam sikayet dahi etmezdim terbiyesizlik yapmayin 1 haftada siralamadan dustum tabiki tazmini neyse istiyecem

9. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

İnanandık inandık taam inandık diyoruzz taaam :D sizler zaten hiç bot,bug flan kullanırmısınız hatta bot ve bug kullanmayanların sizlere bağış şeklinde zorunlu haftalık tazminat ödeme yapması lazım :D çünki kötü çocuklar olmadık suçluyuz :D

10. Biz hesabımızı 2 ay içerisinde kassaydık senin gibi Ban alırdık sen boşuna maval okuma burada hangi server da olduğunu bilmiyorum ama eğer TR2 de oynuyorsan nickini yaz ben anlarım Botçu olup olmadığını

11. fair play darkobrit .))

12. harami52

harami52 User

Ceplerine para da koyun. Harçlıksız yollamayın. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.