Banlanma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◄••GЄCЄHAKİMİ••► tarafından 7 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bot nedeni ile eski yıllardan ban cezası yiyen bir gemi şuan tekrar ban yerse ne olur aceba?
    hesap mı kapanır yoksa şeref tecrube cezası mı yer? forumdan yetkili bir adminim cevap verebilir mi aceba.

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Eskiden ban yiyen hesaplar zaten süresiz banlanmıştır diye düşünüyorum.

Aksi durumda ne olur bilemeyiz.

Ayrıca ban yiyen hesaplarda ne var ne yoksa siliniyor.

Shadow.sword bunu beğendi.
  3. eskiden banlandı bot yüzünden ama süresiz değildi ayrıca dediğiniz gibi ne var ne yok silindi ama bu olay 2013 tarihlerinde oldu yani şimdi tekerrür etse bu olay gemiye ne olur aceba ??

4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Dediğim gibi bunun için net bir şey söyleyemem.

Shadow.sword bunu beğendi.
  5. ___Nemo___

___Nemo___ User

typon bısyt dıcem sana bu gunluk gırıs bonusunda benmö gemıler gec acıldıda 21 gun dıyor tam 1gunluk acırıyom 21 gun dolursa son gunde saatı suresı varmı ornegın 24.00 satt ıcerde vb olay anlatamak sıtedıgımı anladınmı yoksa kılpayla 11 hafta ındırımı akacırıyom

6. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

28 Şubat 23:59'a kadar ödülleri alabilirsiniz. 1 Mart 00:00 olduğu anda takvim değişecektir.

İyi forumlar.

7. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

kardeș geçiceksin o isi ben supporta kuzenimin banlanan gemisini geri almak icin yalvardim yakardim yok abi vermiyorlar ne yazikki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.