banlanma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TanerÖkmen tarafından 20 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr6 siralamada ilk 30 gemim banlandi mesajda 2 hafta dondrduk yaziyor malzemeler silindimi gelecek dalgadami silinecek ?

2. malzemelerde silindi yanı 2700 oyuncu kaybetti darkorbit :) :)

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Cezalar şu şekilde;

Ceza

%75 Şeref ve Tecrübe Puanı Düşürülmesi
    Aşağıdaki bütün malzemeler silindi;
    • Bölünme Kristali
    • Ekstra enerji
    • Scrap
    • Indoctrine Oil
    • 90 UCB-100 Lazer Cephanesi
    • %90 RSB-75 Lazer Cephanesi

İyi Forumlar.

4. artık o 2700 gemiden hayır gelmez adamların kastığının 10 20 katını silmişsiniz uriyide sileydiniz tam olsaymış :)birde benim çarımda çok önceden kendi hakkımla kastıgım o-il bölünme kristali x4 rsb felanda silindi 2-3 gün yanlış birşey yaptım diye çok ağır ceza olmuş bence

5. -gemi2012-

-gemi2012- User

size verilen ceza az bile bir arkadaş başka bir konuda yazmış bottan ceza alan gemilere botçu diye damga vurmaları lazım hatta onların vuruş ve kalkanları %25 daha az olmalı belli bir süre;)

6. akıllı kardeşim olan bana oldu millet trilyonlarca uri kastı ben onuda yapamadım oyun benim kastığımım 10-20 katını sildi benden millet en azından uri kastı kapı kastı ben 2-3 gün yaptım diye kaç yıllık emeğim gitti adamlar 2-3 ay attı onlar geliştirmelerini fulledi gemilerini aldı onlara bu cezayı verecegine herkeze aynı şeyi vermiş

7. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

mort in gen şayze deyim yerindeyse şututgart yani dua edin argeleri sıfırlayıp geliştirmeleri geri almadılar.verilen cezalar az bile

8. yaw tmmda oyun adil ceza uygulamaış 2-3 ay bot atanlar kastıgı uriyle geri toparlarlar ben 1 haftayı geçmedi neyle toparlayacagım kişiye özel ceza verilmeliydi haksızlık oldu !!!!!

lllecelll bunu beğendi.
  9. -gemi2012-

-gemi2012- User

[QOTE="TR_ELAZIĞLI, post: 1224533, member: 254580"]akıllı kardeşim olan bana oldu millet trilyonlarca uri kastı ben onuda yapamadım oyun benim kastığımım 10-20 katını sildi benden millet en azından uri kastı kapı kastı ben 2-3 gün yaptım diye kaç yıllık emeğim gitti adamlar 2-3 ay attı onlar geliştirmelerini fulledi gemilerini aldı onlara bu cezayı verecegine herkeze aynı şeyi vermiş[/QUOTE]
    oyun benim bişeyimi geri almadı herşey yerinde ben 1 saat bile bot yapmadım bota bırakıp aşkam gelince uriyi nereye harcayayım diye düşünürken gülüyordun ne uri kasmış diyordun ben aynı saatlerde muhtemelen 1 6 da cubi kesebilmek için kaç tane düşmanla uğraşıyordum sana göre haksızlık olabilir bana göre eksik

10. kaos*06

kaos*06 User

ne banlaması ne cezası kim kimi banlamış bıraksınlar palavrayı 2700 hesap sadece 1 serverden silinmesi lazım hepi topu tüm serverlerden 2700 hesap gitmiş giden hesaplar darorbitin bağlanmtısı olmayan botu kullanan hesaplar diğerleri olduğu gibi duruyor.kimse aksini savunmasın ayan beyan ortada..benim albay rutbem vardı 5.5 milyon fark atmıştım..tam 6 ay için 5.5 milyon farkım eridi gitti üstüne 1.600 bin fark yedim g1 eic 3 albay hariç tümü bota attı bir tanesi ban almadı rütbe olduğu gibi duruyor hani nerde ban,,keşke bende kullanaydım rütbem zaten elden gitmişti oilim felanda yoktu en azından uri kasardım..herzamanki dark palavraları..sizde üç beş göz boyama banına aldanıp sevine durun..eğer hakkaniyetli banlama yapılsaydı vallahide billahide oyuncuların % 80 i banlanmalıydı..ben kanmadım dark kandıramazsın kimseyi artık dürüst olun..server birincisi 2 cisi banlanmış en büyük yemini ederim o insanlar bot kullanmadılar sonuna kadar kefil olurum ama banlandılar..tek sebebi türk olmaları global serverde türk neden 1-2 sırada olsun dediler banladılar..söyleyecek bişey yok allaha havale ediyorum desem onada inanmıyolar ..palvra palavra palavra..

11. Modum %90 mi 90 adet mi acaba???

12. Eskiden arge sifirlamasi da olurdu

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Hayır nekdar x4dü varsa x4 oranının %90 silinmiştir Rsb ve x4 için.

İyi Forumlar.

14. lllecelll

lllecelll User

botun süresi olmaz yasak yasaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.