Banlanmam Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fearless1994 tarafından 10 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu darkorbit adminleri ve teknik ekip hak vererek oynayan oyunculara gözü dikti tabii para verip bot almıyoruz ya kuru kuruya oynamak ne haddinize demişçesine gemimi kendi uydurdukları bir sebepten kapattılar saygılar

Son düzenlenen: 10 Şubat 2020
    __ßy_CeSeTT[ŹΛŹΛ] bunu beğendi.
  2. hedefim

hedefim User

Sebebi öğrenebilirmiyim ?

3. bunlara bakarsan başka bir hesaba gemi çalma hakkında bilgi vermişim kanıt istiyorum yok doğru bi cevap yok elim kolum bağlı kaldım

4. hedefim

hedefim User

Supporta durumu izah edince durumun düzeleceğine inanıyorum . Ellerinde kanıt yok ise geminizin açılması lazım . İlk önce sakin olup saygı çerçevesinde supporta durumu bildiriniz. Tavsiyem küfürlerinizi düzenleyin forumdan da ban yemeyin en azından burdan destek alırsınız. Dediğim gibi sakin kafayla saygılı bir şekilde support'a durumu bildirin gereğinin yapılacağına inanıyorum.

5. haklısın kardeşim de bugun olan bir şey değil 1 ayı geçtı supporta onlarca ticket attım yok buraya yazdım yok takan yok yani anlayacağın beni bu sinirlendiriyor küfürün taraftarı değilim ama o seviyeye geldim yoksa ilk günden böyle ağır konuşacak biri değilim

6. hedefim

hedefim User

Şuanda bende bir oyuncu olduğum ve daha önce ban yemediğim için supportun nasıl bir bakış açısına sahip olduğunu bilmiyorum . Bu yüzden size pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama forum moderatörleri geldiğinde elinden gelen desteği size verecektir.

7. dediğim gibi daha önce hepsini denedin burdakiler robot gibi hep aynı cevaplar iletişime geçemiyorum bunlarla

8. hedefim

hedefim User

Umarım en yakın zamanda banınız açılır . Şimdilik geçmiş olsun :)

9. çok teşekkür eederim zaman ayırdığınız için

10. hedefim

hedefim User

Rica ederim. İyi günler dilerim sağlıcakla kalın .

11. Bugün ki oyundan tanıdım seni sadece belge iste hakkındir seninle ilgili olan şeyi senden saklayamazlar

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum üzerinden bu tür konulara müdahalemiz yoktur. Sorununuzun çözümünü yanlızca destek birimi ile sağlayabilirsiniz.

Support sürekli aynı cevabı veriyor ise geminizi kapatmak için haklı nedenler vardır. Support alenen gemi kapatmaz kapatamaz.

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Krios bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.