Banlanmayan oyuncular

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve DamDamSeze tarafından 25 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DamDamSeze

DamDamSeze User

Sayın adminler ve yöneticiler , @.Mephistos. @TR|SUBUTAY @kaptan34 @sindbadmoscow. biliyorum yeri burası değil ama şikayetlerimiz neden ciddiye alınmıyor? Bir şahıs var TR1-5 serverında 4 tane farklı hesabı tek başına hileyle kontrol ediyor, bir seneden beridir 2-3 kere video kanıtlı şikayet etmeme rağmen hiçbirşey yapılmadı. 7/24 hile kullanıyor ve bütün gözcülere gemilerini hileye bırakıp onlara kestiriyor. Bir senedir onun yüzünden oyundan hiç soğumadığım kadar soğudum. 2014 kayıtlı tertemiz hesabımı sırf oyunu sevsin beraber oynayalım diye en sevdiğim dostuma 5 dakikalığına verdim diye 2 gün içinde bana perma ban attınız ama bu şahıs hala hiç durmadan 7/24 hile kullanabiliyor, onun yüzünden oyuna 6 ay ara verdim geri geldim hala tüm hesapları yerli yerinde. Tekrar videolu şekilde supporta bildirdim umarım bu sefer gereken yapılır yemin ederim artık gına geldi. Lütfen siz de bildirin Allah aşkına. Şahsın hesaplarını da ifşa ediyorum :
    乂-»Uzмαη_Yüzвαşı«-乂
    乂-»Sıcak.Temas«-乂
    乂-».Hızır_Reis.«-乂
    乂-»¯Hesap_Kesen¯«-乂

-**HAYDUT**- bunu beğendi.
  2. yani tr5 te banlanan 651 hesabın içinden sıyrılmışlarmı.

DamDamSeze bunu beğendi.
  3. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Konuyla ilgili teknik desteğe gönderdiğiniz bilete cevap verilmiştir. Buradaki konu kapatılmıştır.

İyi forumlar..

DamDamSeze bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.