BANN LANAN GEMİLER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SΞSSİZ_FIRTINA[TΞK1] tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bann lanan gemiler sıralamadan ne zaman çıkartılacaklar rütbe atlayamıyoruz.. buna bi çözüm bulun artık rütbemiz yerlerde sürünüyor. veya rütbelerin sayısını arttırın

2. Merhaba ,

Net olarak süreyi bilemiyorum bu nedenle kesin birşey söylemem doğru olmaz. Fakat sistem tarafından zamanı geldiğinde çıkartılmaktadır.

İyi forumlar.

3. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Bu konuda haftalık olarak merkeze ilettiğiniz isteklerde darkorbit genel merkezinin tam olarak banlanan gemileri silmesini isterseniz bu isteğimizde olur diye düşünüyorum.Ayrıca sürekli sistem lafını duymaktan gına geldi bizlere, o sistemide kullanan insanlar sonuçta gereken ayarlamaları yaparsalar bu da gerçekleşir diye düşünmekteyim...

4. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Dediğiniz gibi olabilir fakat bu konuları bildiğinize göre süreyi de biliyorsunuzdur. Sizi mi kıracağız ekleriz raporumuza göndeririz.

İyi oyunlar

5. 2009 2010 DAN beri banlanmış gemiler var bunlar sıralamadan sılınmişlerde klan üyeleri iseler o klanda durmakta ve klan rütbesini arttırmaktalar tanidiğim bi klanda 20 milyar tp li gemi banlanmış 10 -8 milyarlık gemiler banlı ve kaldıki diğerlerinin rütbeleri düşük olsa bile sırf o gemiler klan sıralamasını bayağı artırmakta bu konu hakkındada birşey yapmalılar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Smodum gerekli açıklamayı yapmış rapora ekleyeceğiz elimizden başka birşey gelmez maalesef iyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.