banned

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yasin5634 tarafından 7 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yasin5634

yasin5634 User

Aynı şirketten birisi beni sürekli patlatıyor. video çekip support a yollasam ban alırmı ? beni kaç defa patlatırsa ban yer bu kişi ?

2. bole bisey daha once duymadım bilmiyorum ama sizi keserse -şeref puanı yiyecektir

3. Merhaba,

Bildiğim kadarı ile belli bir sayıda patlamadan sonra ban veriliyor ama kaç olduğu konusunda net bir bilgim yok.

İyi Forumlar

4. Mr.User

Mr.User User

Süvari bu konuda Almanya forumunda bır yetkılı söyle bır acıklama yapmıştı.

Her harıta için; bır sayı, kesım sayısı yok.

mesela 6 kere kesılınce pushıng veriliyor gibi bır krıter olsaydı herkes ona göre önlem alırdı.

bu yuzden bır harıtada 10 iken bu rakam bır harıtada 15 bır harıtada 7 olabılır.

Bu duzen baslı basına bir önlem...

Konuyu acan arkadaş o kişi senı sureklı patlatıyorsa dert etme bu kadar. belli bir sureden sonra - seref puanına duşer. sen sadece irislerini kontrol et...

5. Merhaba ,

Pushing olarak değerlendirilebilir fakat siz yine de droid hasarlarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Konu verilen cevaplarda belirtildiği gibi - şeref puanı alır ayrıca sistem tarafından yapılan pushing taramasına yakalanır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.