BARİYER UÇUŞ DÜZENİ HAKKINDA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. "Bariyer Uçuş Düzeni
    Diroit kontrol birimine bariyer uçuş düzenini ekler.

NPC‘lere karşı lazer hasarını % 5 artırır ve sana % 5 daha fazla tecrübe puanı verir. Diğer yandan, kalkan emilimi % 15 azalır."

Bu diroit dizilimine sahip arkadaşlara sesleniyorum:
    Bu düzeni 100k uriye almaya değer mi? Alıp da pişman olanlar ise neden pişman oldular?
    Şimdiden teşekkür ederim.

( NOT: Kalp, güve tasarımlarım var, üzerine bunu almayı planlıyorum. Çıkarsa da yarasa düzenini bekliyorum. )

2. OpTİMuS

OpTİMuS User

tp istiyosan al yani kapıların sonunda ona geçersin ama şu var kalkan emilimi 15 düşüyo yani kalkan sıklığın full ise zararları emmede %92 değil %77 oluyo. Bu yüzden yaratık keserken dp çok hızlı iner. onun yerine yarasa almak daha mantıklı hem %8tp ve hasar veriyo hemde kalkan emilimi diye bişey yok. Tek kötü yanı %15 hızını düşürüyor.

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında arkadaşımız cevap vermiş bn de az da olsa öneride bulunnmak isterım örneyin bariyer aldınız ve 3 gun sonra yarasa çıktı ve pişman oldunuz :) ben ce yarasayı beklemenızı tavsıye ederım ben de beklıyorum gelır gelmez kapacam o yuzdn barıyer almıyorum Kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.