Bariyer Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 27 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. %5 TP veriyor ama npc gelenler mi sadece yoksa kapılarda da etkili mi?

Yarasa düzeni kapılarda etkisi var diye aldım ama dikkatlice okuyunca etkisi olmadığını anladım.Ama bariyerde ise NPC diye başlayarak %5 tp verir diyor.Acaba bağlantısı var mı?

Bana göre kapılarda verir gibi geliyor ama 100 bin uriden olmak istemem :)

Tecrübeli olan birisi yazarsa sevinirim.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kapı içindeki NPC ' leri kast ediyorsanız , Evet onlarda da geçerlidir. ( Zaman zaman bariyer uçuş düzeni kullandığımdan biliyorum )

Ancak kapı ödüllerine bir etkisi olur mu ? O Konuda kesin bir bilgim yok

Lakin Gemi tasarımlarının kapı ödüllerine etki ettiğini söyleyebilirim.

Örneğin ; Exalted yada Veteran gibi tasarımlar ile kapıları tamamlarsanız , Aldığınız Şeref veya Tecrübe Puanının normal kapı ödüllerinden daha fazla olduğunu fark edersiniz

Keyifli Forumlar

3. Kapı ödüllerini alırken bende Veteran ve Exalted tasarımlarını kullanıyorum ama diroit düzenlerinde etkisinin olmasını istiyorum ödül alırken.

Yarasa Uçuş Düzenini aldım ve dikkatlice okuyunca kapı ödüllerinde etkisinin olmadığı açık şekilde yazıyor.Sadece NPC keserken etkisi var.

Kafamı karıştıran şey ise bariyerde NPC gelen tp verir ve diyerek devam ediyor.Acaba ödüller içinde geçerli mi :confused:

4. Evet görev ve kapı bitimlerinde ben bariyer ile bitiriyorum %5 tp geliyor 100.000 tp kazanacağıma 105.000 tp geliyor denenmiştir :D . Kafan karışmasın. Hatta düşman kesince bile bariyer etkiliyor her türlü tp geliyor.
    Fakat yarasa için aynısı söylenemez yarasada kestiğin yaratıktan tp alırsın ancak.
    İyi forumlar...

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Bariyer : NPC‘lere karşı lazer hasarını % 5 artırır ve sana % 5 daha fazla tecrübe puanı verir
    Yarasa : NPC‘lere verilen hasarı % 8 artırır ve öldürülen NPC‘lerden % 8 daha fazla tecrübe puanı verir.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.